MENU

Måned

Medrivende debut til ny landstræner

Skærtorsdag bød Danmark og Island hinanden op til en medrivende kamp i Herning, der gav positive perspektiver til efterårets VM-kvalifikation.

Læs nyheden

Dalsgaard får debut

Dalsgaard får sin første kamp på A-landsholdet, når han i aften løber på banen til venskabskampen mod Island som en del af Åge Hareides startopstilling.

Læs nyheden

Landsholdet markerer terror

Stilhed og sørgebind markerer tirsdagens terrorangreb til landskampen mellem Danmark og Island. DBU’s formand har skrevet til sin belgiske kollega

Læs nyheden

Hvordan skal dansk fodbold spilles i fremtiden?

Vil du vide mere om, hvordan dansk fodbold skal spilles i fremtiden? Og vil du have praktiske eksempler med dig hjem? Så husk at tilmelde dig Store Trænerdag!

Læs nyheden

Pierre Emile: Glemmer aldrig Morten

Mandag aften blev Morten Olsen optaget i Fodboldens Hall of Fame. Her sætter Pierre Emile Højbjerg, Riza Durmisi og Martin Braithwaite ord på, hvordan han var som træner, og hvad han har betydet for dem rent personligt.

Læs nyheden

Fitness: Hvem styrketræner mest på landsholdet?

Vi har været med landsholdet i fitness centeret. Få svar på, hvem der har de bedste ben, arme og sixpack.

Læs nyheden

Stor opbakning til landsholdet i Herning

Landsholdet og Danmarks nye landstræner får masser af opbakning, når de på torsdag møder Island på MCH Arena i Herning. Over 8500 billetter allerede solgt og kun få siddepladser tilbage.

Læs nyheden

Klar til at sparke Danmark til EM

Om få dage bliver det alvor de danske ungdomslandshold, der jagter den eftertragtede EM billet. Både U17- og U19-landsholdene skal i aktion for Danmark – hør her de to landstræneres vurdering af de danske chancer!

Læs nyheden

Fans får Tipico Team of the Week

Tipico og DBU lancerer ’Tipico Team of the Week’, som er et nyt koncept, der sætter ugens landshold baseret på data om spillernes præstationer på klubholdene i ugens løb. Konceptet giver fansene mulighed for at følge landsholdsspillerne endnu tættere.

Læs nyheden

Kamilla hjælper asylansøgere og vinder flot pris

Når man kombinerer fodbold og asylansøgere, får man et integrationsprojekt. Det er netop, hvad Kamilla Kjeldsen fra Tranekær/Tullebølle IF har gjort, og derfor vandt hun mandag En Del af Noget Større-prisen til Dansk Fodbold Award.

Læs nyheden

Log ind