Måned

Dansk målorgie mod Liechtenstein

Danmark spillede onsdag aften testkamp mod Liechtenstein, inden det søndag går løs i VM-kvalifikationen. Det endte med en sikker dansk sejr, Nicolai Jørgensen scorede to gange før pausen, og i 2. halvleg øgede Andreas Cornelius, Viktor Fischer og Jens Stryger Larsen til slutresultatet 5-0.

Læs nyheden

Rønnow debuterer i aften

Frederik Rønnow debuterer i aftenens venskabskamp mod Liechtenstein, hvor Simon Kjær er udpeget som holdets nye anfører. Kampen starter klokken 20.00 og vises på Kanal 5.

Læs nyheden

Debut til en landstræner

Claus Nørgaard er ny træner for U18-landsholdet, og allerede i morgen kan han se frem til hans første landskamp, når Holland byder op til dans. Hør om 'debutantens' forventninger til kampen i videoen.

Læs nyheden

Spændende uddannelse med fokus på klubdrift

Der er masser af administrative opgaver i en klub, og derfor udbydes nu et uddannelses- og netværksforløb i DBU-regi for personer, der arbejder med klubadministration - såvel frivillige som ansatte.

Læs nyheden

U21-landsholdets yngste: Debutmål for Ajax det største

18-årige Kasper Dolberg er for første gang udtaget til det danske U21-landshold og holdets yngste ser her tilbage på nogle måneder lidt ud over det sædvanlige.

Læs nyheden

Norsk quiz: Cornelius vs Falk

Cornelius var ikke bange for at tage favoritværdigheden, da Schöne i dag testede ham og Falk i norsk. Var angriberen en anelse for kæk ved quizzens begyndelse, eller har de mange år under Ståle - og nu Åge - gjort ham til norsk ekspert? Se med i videoen.

Læs nyheden

Hvid spilledragt markerer ny epoke

Når landsholdet løber på banen mod Liechtenstein, har spillerne en spilledragt på, du aldrig har set før og aldrig kommer til at se igen. Den er hvid fra top til tå – hvid trøje, hvide shorts og hvide strømper. Men ikke nok med det: Diverse logoer og andre detaljer er også hvide og dermed så godt som usynlige. Faktisk er det kun trøjenummeret, der lige kan anes, fordi reglerne kræver det.

Læs nyheden

Tag landsholdene med i lommen

Nu kan du finde både aktuelle og historiske data på alle landshold og landsholdspillere på DBU’s Fodbold app, som nu har rundet en halv million downloads.

Læs nyheden

Kvindelederkursus gav fodboldkvinde blod på tanden

Lene Bengtsson var allerede særdeles aktiv i fodbolddanmark, men efter et kvindelederkursus hos DBU har hun fået endnu mere blod på tanden og har taget skridtet til den politiske fodboldverden. Nu håber hun, at flere kvinder vil følge trop.

Læs nyheden

Afbud fra Braithwaite

Martin Braithwaite når ikke at blive klar til de kommende landskampe mod Liechtenstein og Armenien, mens en operation betyder, at Kasper Schmeichel først støder til truppen torsdag. Lasse Schöne er udtaget som erstatning for Braithwaite.

Læs nyheden

Log ind