MENU

Måned

Fodboldpiger hylder kvinder i ny kampagne

Fire pigespillere fra sjællandske fodboldklubber har som en del af projekt Pigernes stemme lavet en video, der skal sætte fokus på kvinders forhold verden over.

Læs nyheden

Fodbolden kalder på kvindelige former

Kvinder og mænd spiller fodbold på lige vilkår. Samme form. Samme banelængde. Samme halvirriterende indershorts. Men denne form for ligestilling kommer hverken sporten eller pigerne til gode i det lange løb. Med nyt projekt vil DBU nu gøre op med tanken om, at mænd og kvinder kun kan spille fodbold under samme vilkår – fordi det er sådan, det altid har været.

Læs nyheden

#DFA16: Og de nominerede er…

Se alle priser og de nominerede til Dansk Fodbold Award ´16. Som altid kan du stemme på din favorit i kategorierne Årets Mål og Tipico Årets Mandlige Spiller, og som noget nyt kan du stemme på En Del af Noget Større-prisen.

Læs nyheden

Hvem er En Del af Noget Større?

Den 21. marts uddeler DBU ’En Del af Noget Større’-prisen ved Dansk Fodbold Award. Se de nominerede og stem på din favorit.

Læs nyheden

Det skal være sjovt, og du skal grine!

Hvordan opnår du succes med tilslutningen til dit Fodbold Fitness-hold? Det har konsulent Casper Boe Jensen undersøgt, og et godt bud findes i Østerbro IF.

Læs nyheden

Kvindelandsholdet i belgisk dukkert

Sidste kamp i gruppespillet ved dette års Algarve Cup blev en træls oplevelse for de danske kvinder. Trods flot præstation og spilovertag måtte de se sig slået 1-2 af Belgiens kvinder. Nu venter Portugal i placeringskamp.

Læs nyheden

Pokal-lodtrækning mandag aften

SEMIFINALER: Lodtrækning til DBU Pokalens semifinaler rykket frem til mandag aften. Se lodtrækningen direkte i fodboldmagasinet Superliga XL på TV3 Sport1.

Læs nyheden

'Indersiden' bliver assistent

Danmarks mest scorende landsholdsspiller gennem tiden, Jon Dahl Tomasson, er i dag udpeget til assistenttræner på A-landsholdet. 'Tomasson er en ledertype, der kommer med et offensivt syn på fodbold og ukuelig vindermentalitet,' siger DBU’s landstræner, Åge Hareide.

Læs nyheden

Ungdommens futsaltalenter hædret

Danmarks bedste unge futsalspillere gav den kamp til stregen, da de fem guldmedaljer blev fordelt i weekendens Final 4.

Læs nyheden

Fansene betyder alt for landsholdskeeper

De danske fodboldkvinder er blevet mødt med stor opbakning og dedikerede fans i Algarve. Hør landsholdsmålmand Stina Lykke fortælle om fans´ betydning for præstationen på banen – før hun og landsholdskollegerne i morgen møder Belgien i den sidste kamp i gruppespillet.

Læs nyheden

Log ind