MENU

Klar til at sparke Danmark til EM

Om få dage bliver det alvor de danske ungdomslandshold, der jagter den eftertragtede EM billet. Både U17- og U19-landsholdene skal i aktion for Danmark – hør her de to landstræneres vurdering af de danske chancer!

Nicklas Strunck Jakobsen og resten af U17-landsholdet jagter ligesom U19-landsholdet EM til sommer, når de to landshold i de kommende uger skal spille UEFA Elite Round i henholdsvis Tjekkiet og Serbien. Foto: www.fodboldbilleder.dk.EM til sommer!

Så klart er målet for både det danske U17 og U19-landshold, når de om få dage drager til hhv. Serbien og Tjekkiet for at spille Danmark til EM.

Men den danske EM-billet bliver ikke gratis, og der venter nogle svære kampe for begge hold, der dog begge har troen på at kunne sikre dansk succes.

”Når man når til den afsluttende Elite Round, så er det klart, at man møder hold, der er bedre og bedre. Det er ikke den værste pulje, men heller ikke den bedste. Jeg ser frem til nogle spændende kampe, og jeg mener helt bestemt, at vi har en chance for at kvalificere os,” sagde U19-landstræner Bent Christensen, da puljen blev offentliggjort.

”Jeg er tilfreds med, at vi undgår de store hold som Tyskland, Spanien, Frankrig og England. De hold, vi skal møde, spiller vi ofte jævnbyrdige kampe imod, så det hele kommer an på dagsformen,” siger U17-landstræner Jan Michaelsen,” der med både en første og andenplads i gruppen kan kvalificere sig til EM

U17-landsholdet møder således Schweiz, Tjekkiet og Skotland.

”Schweiz er fysisk stærke og godt organiseret. Tjekkerne er meget hårdtarbejdende, og de har dygtige boldspillere med speed og fysik. Skotland gik videre som bedste 3’er, og ud fra deres tidligere præstationer vil jeg mene, at det er et hold, vi burde slå,” vurderer Jan Michaelsen

U19-landsholdet møder Frankrig, Serbien og Montenegro.

”Vi har en årgang, der har det rigtig godt sammen, og mange gør det også rigtig godt for deres klubhold. Et godt eksempel er Mikkel Duelund, der jo netop er kåret til årets U19-talent,” lyder det fra Bent Christensen.

Du kan følge begge landshold på:

www.facebook.com/Landsholdsfodbold.herreungdom 
www..uefa.com

Se også:


Se U17-truppen her – og programmet her
Se U19-truppen herog programmet her

Log ind