MENU

Fans får Tipico Team of the Week

Tipico og DBU lancerer ’Tipico Team of the Week’, som er et nyt koncept, der sætter ugens landshold baseret på data om spillernes præstationer på klubholdene i ugens løb. Konceptet giver fansene mulighed for at følge landsholdsspillerne endnu tættere.

Hvad er den bedste start-11’er på A-landsholdet – baseret på dagsformen? Det giver et nyt koncept sit bud på, hvor fans hver uge får Tipico Team of the Week med de danske spillere i udenlandske klubber, som klarer sig bedst.

Konceptet er udarbejdet i samarbejde mellem DBU og betting-firmaet Tipico, der er blandt DBU’s officielle partnere. Konceptet er 100% baseret på data om scorede mål, målgivende afleveringer, redninger og en række andre informationer om spillernes præstationer. Samlet giver det Tipico Team of the Week, der bliver offentliggjort på landsholdets sociale medier og på BT.dk, og fra april kommer der også et Tipico Team of the Month – altså månedens landshold.

Mathilde Schortmann Miller, medlem af Landsholdets Fanklub og næstformand i Danske Fodboldfans, glæder sig over det nye koncept.

“Som fan er det fantastisk at kunne komme helt tæt på spillerne og analysere deres præstationsdata. Derudover er det svært at holde sig opdateret på alle de danske spillere i udlandet, og den udfordring løser Tipico Team of The Week effektivt.”

Jacob Lauesen, der er chef for forretningsudvikling hos DBU A/S, glæder sig til at kunne aktivere landsholdets mange fans – også når der ikke lige er landskampe. 

“Landsholdet er samlet 5-6 gange om året, hvor vi har masser af gode nyheder til vores mange fans. Med dette nye koncept kan vi hele tiden give fans informationer om spillernes dagsform og præstationer. Det er et unikt tilbud og en masse sjove oplysninger,” fortæller Jacob Lauesen.

Også hos Tipico er der stor spænding til at følge det nye koncept og den debat, det kan skabe blandt de mange fans. 

"Hos Tipico ønsker vi at give landsholdets fans noget unikt indhold, og vi mener, at vi med dette tiltag netop bidrager med noget unik og relevant information om spillernes aktuelle form, som alle de danske fans kan diskutere mellem landskampene,” siger Rasmus Hatting som er Country Manager for Tipico. 

Alle spillere får en score fra 1 til 10 og hvis du vil se nærmere på, hvilke faktorer der gør sig gældende for at komme på Tipico Team of the Week, så se her. 

Dette er første udgave af ’Tipico Team of the Week’ og næste gang, holdet bliver lanceret, er om ca. 14 dage, når de danske spillere er tilbage på deres respektive klubhold. Følg med på Landsholdets Facebook og hos Tipico

Tipico Team of the Week ser i denne uge således ud:
Tipico Team of the Week
Foto: Fodboldbilleder.dk

Log ind