Måned

DBU lukker Hvidovre-sagen

DBU kan ikke løfte bevisbyrden mod en række personer, der har været under efterforskning i den såkaldte Hvidovre-sag om matchfixing.

Læs nyheden

Danmark vandt den første EM-test

Belgierne bliver første modstander for Danmark til sommerens EM. Til aften testede de danske kvinder så holdets niveau i en Bruxelles-forstad, og viste belgierne hvordan EM-(mester)skabet skal stå.

Læs nyheden

Mads ”Mini” Pedersen undgår karantænepoint

Fodboldens Disciplinærinstans har annulleret en advarsel til FC Nordsjællands Mads ”Mini” Pedersen. Annullering kommer på baggrund af dommer Mads Kristoffer Kristoffersens indberetning.

Læs nyheden

DBU’s bestyrelse tager sag til efterretning

DBU’s bestyrelse er ikke tilfredse med landsholdsaftalerne, fastslår DBU’s formand efter dagens bestyrelsesmøde. En arbejdsgruppe skal forberede forhandlinger om de næste aftaler.

Læs nyheden

Nye aftaler investerer i talentudvikling

DBU har sammen med Divisionsforeningen og Lokalunionerne under DBU indgået aftaler om en historisk investering i talentudvikling og fundamentet for en ny sportslig vision på tværs af dansk fodbold. Flere opgaver rykkes tættere på klubberne.

Læs nyheden

Russisk matchning til U21

Det danske U21-landshold møder i januar russiske FC Krasnodar og FC Anzhi, når holdet starter nedtællingen til EM med en træningstur til Dubai.

Læs nyheden

U17-pige med dobbelt hjemmebanefordel

Én af de danske U17-landsholdspiger har et ekstra godt kendskab til det jyske græs, der ligger bane til de to venskabskampe mod Tyskland i næste uge.

Læs nyheden

Raketeffekt: Solrød fordobler pigerne

De startede med 14 piger - og nu er de 31. Vel at mærke kun på U12-pigeholdet i Solrød.

Læs nyheden

DBU-direktør ser fremad efter voldgiftssag

DIF-Idrættens Højeste Appelinstans i dag har afsagt kendelse i en voldgiftssag mellem Spillerforening og DBU. Direktør i DBU, Claus Bretton-Meyer er glad for at sagen er afsluttet, og at fodboldforbundet nu kan se fremad.

Læs nyheden

Nyt fra formanden - november

Læs DBU formand, Jesper Møller, orientering på nogle af de aktuelle sager og emner i DBU og fodboldens verden

Læs nyheden

Log ind