Måned

Toptunede regler frem mod EM

Snart triller EM-bolden igen, og denne gang må den også trille direkte tilbage i kæderne, når dommerne fløjter kampene op. Det er bare én af de nye regler, der er justeret i fodboldloven, og som træder i kraft ved EM i Frankrig.

Læs nyheden

Giv klubbens unge en træneruddannelse

Unge mellem 16 og 18 år kan på kun en uge tage hele DBU's C-træneruddannelse på en sjov og lærerig sommerlejr spækket med aktiviteter. Campen finder sted i uge 27, og der er stadig ledige pladser. Få flere informationer her.

Læs nyheden

Skolelærere bruger bolden

Skolelærere på bænken: For en måned siden åbnede DBU for tilmeldinger til "FIFA 11 for Health", der er gratis tilbud til skoler, der ønsker at sætte sundhed på skemaet i 5. klasse. Allerede nu har over 100 skoler meldt sig til forløbet.

Læs nyheden

Landsholdstrøjen passer stadig Karoline Smidt

Fortuna Hjørring og kvindelandsholdet har måtte undvære Karoline Smidt i halvandet år, men nu er offensivspilleren tilbage i landsholdstruppen. Se her hvordan landsholdstrøjen passer den stærke jyde.

Læs nyheden

Jørgensen og Christiansen ude

Weekendens kampe fik et ærgerligt efterspil for Nicolai Jørgensen og Anders ”AC” Christiansen, da begge pådrog sig småskader, der forhindrer dem i at rejse med A-landsholdet til Japan. Som erstatning har Åge Hareide udtaget Lucas Andersen, Willem II.

Læs nyheden

DBU: Talenterne bliver dygtigere

Fra 1. juni er det igen muligt at indstille U14-pigetalenter årgang 2003 til DBU’s talenttræning. Og for DBU er budskabet klart – de danske pigetalenter er blevet både dygtigere og i bedre form, når de rammer talentcentrene.

Læs nyheden

Bøder og sanktioner til BIF, FCK, AaB og AGF

Fodboldens Disciplinærinstans har nu taget stilling til fire kampe i april – tre pokalkampe og én superligakamp - på baggrund af de indberetninger, kampenes dommere har lavet.

Læs nyheden

Tillykke med de 30 år, Schöne!

Se spillernes fødselsdagshilsner til Lasse Schöne, der fejrer sin 30 års fødselsdag med landsholdskollegerne i dag.

Læs nyheden

AC får Braithwaites plads

Anders ”AC” Christiansen, Malmö FF, overtager Martin Braithwaites plads i flyet, når AY666 letter fra Københavns lufthavn 31. maj med slutdestination i Nagoya, Japan

Læs nyheden

Har Bjelland også savnet Okore?

Under landsholdssamlingen i marts fortalte Jores Okore, at han savnede sin tidligere holdkammerat Andreas Bjelland i lejren. Nu er de forenet i Helsingør. Selvom Andreas Bjelland ikke er meget for at indrømme det, så virker det som om, at savnet har været gengældt. Hør mere om venskabet mellem de to forsvarsspillere, og hvordan de har brugt hinanden i skadesperioder.

Læs nyheden

Log ind