MENU

Måned

Polen venter de danske landsholdskvinder

Et direkte opgør om andenpladsen i kvindernes EM-kvalifikationsgruppe. Det er, hvad der venter de danske kvinder, når turen går til Polen først i april. Landstræner Nils Nielsen har i dag udtaget sin trup.

Læs nyheden

VIDEO: Amsterdam skal fastholde ungdomsspillere

I en kamp for at fastholde ungdomsspillere i fodbolden sætter DBU ind med en pose penge til rejser og stævner til at styrke sammenholdet.

Læs nyheden

C-uddannelsen styrkes med to nye kurser

Fra 2016 består DBU's C-uddannelse af 13 kurser. "Teknisk træning" og "Træning på tværs" er nye tilbud til børnetrænere, der ønsker at dygtiggøre sig.

Læs nyheden

Yngste spiller imponerer på U17-landsholdet

På trods af sin unge alder har 15-årige Sofie Svava spillet sig i startopstillingen på U17-landsholdet. Landstræneren betegner yngstekvinden som en selvstændig pige med mentalt overskud. Selv siger Sofie Svava, at hun bare spiller så godt, hun kan.

Læs nyheden

2016 tegner til rekordår for multibaner

Fem millioner kroner fordelt på 20 klubber skal sikre, at endnu flere kan snuppe cyklen til en multibane. Aldrig før er så mange baner blevet støttet i én tildelingsrunde i Nordea-fonden og DBU’s multibanepuljes treårige historie. I alt er 20 mio. kroner blevet fordelt på 69 multibaner.

Læs nyheden

Fodbold skal hjælpe udsatte børn

Med projektet ’Plads til alle’ vil Red Barnet og DBU gøre det nemmere for udsatte børn at blive en del af fællesskabet i fritidslivet. Målet er at sprede de gode sociale takter til flere fritidstilbud i hele landet. Børn, der går til en fritidsaktivitet, trives nemlig bedre, og det kan bryde en negativ social arv.

Læs nyheden

Dansk magtdemonstration over Portugal

De danske kvinder fik en fortjent fantastisk afslutning på Algarve Cup, da de i dag slog værterne fra Portugal med 3-1. Dobbeltmålscorer Sanne Troelsgaard overstrålede alt og alle.

Læs nyheden

U21-trup klar til livsvigtige kampe

Armenien og Luxemburg venter de danske drenge, når to vigtige EM-kvalifikationskampe skal spilles i marts. Niels Frederiksen har i dag udtaget sit hold.

Læs nyheden

Hareide udtager sin debut-trup

Åge Hareide har onsdag udtaget sin trup til kampene mod Island og Skotland. En trup, der byder på masser af udenlandske spillere og tre mulige debutanter.

Læs nyheden

Theresa Nielsen: Landsholdet lå aldrig i kortene

Den danske landsholdsback var aldrig spået til en stor fodboldkarriere. Alligevel kan hun nu skrive 93 kampe på CV´et. Hør hende fortælle sin stærke historie om kampen til toppen i anledning af kvindernes kampdag.

Læs nyheden

Log ind