Måned

Kronik: Husk respekten

Kronik: Husk respekten

Af: Niels Kruse, Formand for DBU's CSR/FAIRPLAY Faggruppe og Bent Clausen, Formand for DBU’s Breddeudvalg //

Forældrenes dårlige opførsel på sidelinjen til fodboldkampe skal bremses med respektkampagne.Forældre skælder ud og overfuser børnespillere i dansk fodbold, viser ny undersøgelse. Den dårlige opførsel går ud over børnenes spillelyst

Læs nyheden

900 dribler og finter på Get2 Fodboldskoler

I denne uge blev DBU's Get2 Fodboldskoler i udsatte boligområder sparket i gang. 900 drenge og piger skal drible, finte og sparke bolden i kassen, hvilket er en stigning på knap 20 % i forhold til sidste år. Hvorfor er fodbold så sjovt, og hvad har børnene lært? Se med her.

Læs nyheden

Ronaldo hitter på Get2 Fodboldskole

Vi har besøgt deltagerne på DBU's Get2 Fodboldskole i Vollsmose for at blive klogere på alle deres EM-favoritter. Se med her!

Læs nyheden

Nyt samarbejde skal hjælpe unge i Grønland

Mental sundhed og motion hænger sammen – også for unge i Grønland. En ny aftale mellem Det Sociale Netværk og DBU skal i samarbejde med det grønlandske fodboldforbund skabe større fokus på unge grønlænderes forhold og mulighed for at dyrke idræt. Projektet skydes i gang til konferencen ’Idræt i Grønland’ til august.

Læs nyheden

Nordjysk trænercamp nærmer sig udsolgt

DBU’s trænercamp i nordjyske Storvorde er mere populær end nogensinde, og derfor er der kun få pladser tilbage til unge fodboldtrænere, der gerne vil tage en UEFA godkendt træneruddannelse i deres sommerferie. Hos en fynsk familie i Svendborg har den været særlig populær – hør hvordan her!

Læs nyheden

Årets største fodboldskoleuge skudt i gang

Græspletter på shortsene bliver fast en udfordring for mødre landet over de næste seks uger, når DBU´s Fodboldskoler løber af stablen. I dag triller de første bolde afsted på årets første fodboldskoler.

Læs nyheden

19 spillere fra Middelfart G&BK får karantæne

Spillerne bærer også et ansvar for brud på amatørbestemmelserne i sagen mod Middelfart G&BK. Det slog Fodboldens Disciplinærinstans fast, da den i dag sanktionerede 27 spillere for omgåelse af amatørbestemmelserne.

Læs nyheden

DBU vil selv undersøge Hvidovre-sagen

Politiet har besluttet at droppe den såkaldte Hvidovre-sag, hvor flere spillere har været sigtet for matchfixing. DBU ønsker at følge op på sagen og undersøge om de har overtrådt fodboldens egne regler.

Læs nyheden

Hey kvinder, ved I, at I må bruge en lettere bold?

Vidste du, at der findes en fodbold, der er særligt udviklet til kvinder? Og at man i dansk fodbold har givet dispensation til, at kvinderne kan bruge disse bolde? Vidste du ikke det, så læs lige med her!

Læs nyheden

Flere sparker bold på Get2 Fodboldskolerne

900 drenge og piger skal i løbet af sommeren drible, finte og sparke bolden i kassen på DBU’s Get2 Fodboldskoler. Det er en stigning på knap 20 % i forhold til 2015.

Læs nyheden

Log ind