MENU

Måned

Comeback-Jores: Jeg savner Bjelland

Efter en længere pause er Jores Okore tilbage på landsholdet. Her fortæller han om kampen for at komme tilbage, og hvad (eller hvem) han savnede mest, mens han var ude med en skade.

Læs nyheden

Lindegaard indkaldt til Skotland-kampen

Efter tre års fravær er Anders Lindegaard tilbage i landsholdslejren efter Åge Hareide søndag eftermiddag udtog ham til venskabskampen mod Skotland tirsdag aften.

Læs nyheden

U17: Angriber vil sparke Danmark til EM

Det danske U17-landshold skal mandag i kamp for EM-billetten. Mød her holdets angriber Jonas Wind, der modsat sin far, tidligere målmand Per Wind, skal sørge for at målene faktisk går i kassen.

Læs nyheden

Rønnow forlader landsholdslejren

Et trykket ribben betyder, at Frederik Rønnow forlader landsholdslejren dagen før truppen rejser til Skotland. Skadens omfang bliver testet i den kommende uge i Brøndby IF.

Læs nyheden

Juniorreporter til AC: Hvordan er Mourinho?

12-årige Asmus stillede skarpe spørgsmål lørdag i landsholdslejren. Er AC på vej til Barcelona? Er Mourinho skrap? Og hvad er Eriksens hemmelighed bag hans præcise frispark? Se med i videoen.

Læs nyheden

Lössl tester debutanterne

Se, hvordan de to debutanter Rønnow og Dalsgaard klarer sig i en quiz, der skal vise, hvor meget spillerne ved om Åge Hareides hjemland Norge.

Læs nyheden

Tillykke med fødselsdagen, Kjær!

Spillerne ønsker Simon Kjær tillykke med fødselsdagen. Se deres hilsner her!

Læs nyheden

U21 indtager førstepladsen efter sejr

Tre point blev sat på kontoen fredag aften, da U21-landsholdet vandt 1-0 over Luxembourg.

Læs nyheden

Rønnow: Sådan prankede Schmeichel og Lössl mig

Frederik Rønnow er med A-landsholdet for første gang, og som ny spiller bliver man udsat for lidt af hvert. Her fortæller Rønnow om det at være ny, hvordan Schmeichel og Lössl lavede en prank på ham.

Læs nyheden

U19-landsholdets yngste tror på EM

Det danske U19-landshold er i disse dage i Serbien for at sikre en dansk EM-billet ved UEFA Elite Round. Inden afrejsen til Serbien mødte vi en af holdets yngste spillere. Mød her Nikolai Laursen, der netop som 18-årig har fået debut på U19-landsholdet og til dagligt spiller i PSV Eindhoven...

Læs nyheden

Log ind