Måned

Hareide trist over Krohn-Dehlis skade

Sevilla FC offentliggjorde fredag eftermiddag en trist status på Michael Krohn-Dehlis skade. Den danske midtbanespiller står overfor 7-8 måneders pause, hvilket ærgrer den danske landstræner, Åge Hareide

Læs nyheden

Skolefodbold: Hareide overrakte medaljer

Åge Hareide overrakte medaljerne, da der torsdag eftermiddag blev spillet finale i Ekstra Bladets Skolefodboldturnering. Se, hvordan det gik og hør ham fortælle om hans tanker bag mødet med ungdommen.

Læs nyheden

Skolefodbold: Tidlig og sen scoring afgjorde finalerne

Efter en lang turnering og et hav af spændende kampe blev vinderne af Ekstra Bladets Skolefodboldturnering igår fundet ved det store finale arrangement på TREFOR Park i Odense.

Læs nyheden

Må man filme alle fodboldkampe?

Alle kan filme løs fra sin mobil, sin tablet eller sit kamera. Men er det egentlig tilladt at filme fodboldkampe uden tilladelse? Vi har spurgt Vibeke Borberg, forskningschef i medieret.

Læs nyheden

Årets Dommer bag fløjten i pokalfinalen

Mads-Kristoffer Kristoffersen skal styre slagets gang, når AGF og FCK brager sammen i DBU Pokalens finale. Vi har bedt manden med titlen som "Årets Dommer" knytte et par ord på Danmarks vigtigste dommeropgave.

Læs nyheden

Få opdaterede kampprogrammer ind i din kalender

Med få klik kan du få lagt dit, din søns, datters eller et helt fjerde kampprogram i din kalender. Den opdateres automatisk ved kampflytninger.

Læs nyheden

Hareide: Store Trænerdag vigtig for alle trænere

Husk at tilmelde dig årets Store Trænerdag – en inspirationsdag for alle trænere fra hele landet, som den danske landstræner kalder ’vigtig’. Deltagere får ud over masser af viden og inspiration også et øvelseshæfte med konkrete øvelser til den daglige træning i klubben.

Læs nyheden

Forrygende start på billetsalg

Alt tyder på udsolgt til DBU Pokalfinalen. AGF har solgt størstedelen af deres reserverede billetter, og der er udsolgt på det neutral afsnit. F.C. København har reserveret salget på førstedagen til sæsonkortholdere, men åbner for salg til øvrige fans onsdag.

Læs nyheden

Kæmpe skolefodboldfest på TREFOR Park på torsdag

Torsdag den 28. april lægger TREFOR Park i Odense græs til en fodboldfest uden lige. Her skal finalerne i Ekstra Bladet Skolefodbold 2015/2016 afgøres. Underholdningen leveres blandt andet af THORSEN - vinder af Danmark har talent 2015

Læs nyheden

U17 sætter kurs mod Aserbadsjan

EM: U17-landstræner Jan Michaelsen har netop udtaget de sidste spillere til den EM-trup, der om kort tid tager til Baku i Aserbadsjan, hvor Danmark skal forsøge at spille sig til EM-medaljer.

Læs nyheden

Log ind