MENU

Måned

DBU vil investere 44 mio. kr. i udvikling

Dansk fodbold skal udvikles med blandt andet styrket talentudvikling, klubudvikling og arbejde for at få flere medlemmer. DBU’s bestyrelse har besluttet at investere 44 mio. kr., der skal suppleres med af fondsmidler til glæde for både dansk fodbold og for samfundet som helhed.

Læs nyheden

Enstemmighed på rep-mødet

Dagens repræsentantskabsmøde bød - ud over aflæggelse af formandens og kassererens beretning - på seks forslag, der alle blev enstemmigt vedtaget

Læs nyheden

21-årig kvinde hædres i dansk fodbold

Nada El-Khatib er blot 21 år, men håndterer til dagligt alt fra stævner til medlemsregistrering med hård hånd som bestyrelsesmedlem i Høje Tåstrup IF. Lørdag modtager den unge forgangskvinde Erik Hansens ungdomslederpris på DBU’s Repræsentantskabsmøde i Aalborg.

Læs nyheden

Her er Årets Fodboldleder 2016

Hans far og farfar blev anerkendt for deres indsats i forbindelse med rekonstruktionen af én Københavns største klubber. Nu er det Jan Sørensens egen tur til at blive anerkendt for de kræfter, han lægger i BK Skjold.

Læs nyheden

To ungdomsledere sendes på inspirationsrejse

Hans Sørensen er som leder forbillede for de unge i Havndal/Udbyderneder Idrætsforening. Lørdag modtager han og Jimmi Sonne fra Aakirkeby Idrætsforening det fornemmeste ungdomslederlegat i dansk fodbold, Leo Dannins Rejselegat.

Læs nyheden

Fysikken afgjorde nordisk opgør

Det danske kvindelandshold måtte se sig slået - ikke kun på cifrene, men i det store hele på fysikken i den anden kamp ved Algarve Cup mod Island.

Læs nyheden

DBU går efter EM-værtsskab

DBU vil sammen med fodboldforbund fra Sverige, Norge og Finland undersøge muligheden for at byde på EM-værtskab i 2024 eller 2028. Kæmpe betydning for dansk fodbold, vurderer DBU-formand.

Læs nyheden

Når fodboldspasser ikke er et skældsord

Der findes et landshold, hvor handicap ikke er en forhindring men en forudsætning! Og nu har holdet sat jagten ind på flere talenter med drømmen om et eventyr i rødt og hvidt.

Læs nyheden

Jyderne er vilde med fodboldskoler

Billetsalget til DBU Fodboldskoler blev skudt i gang tirsdag – og siden da er der blevet tastet løs for at sikre fodboldglade poder plads på favorit-fodboldskolen. Især de jyske fodboldskoler er lige som sidste år populære! Du kan stadig sikre dig billet til en sommer i fodboldens tegn.

Læs nyheden

Pernille Harder: Er bare mig selv

Det gule anførerbind er velcroet fast på Pernille Harder, når de danske kvinder fremover er i aktion. Hør her hvordan stjernespilleren oplever sin nye rolle og ser frem mod kampen mod Island.

Læs nyheden

Log ind