MENU

Dalsgaard får debut

Dalsgaard får sin første kamp på A-landsholdet, når han i aften løber på banen til venskabskampen mod Island som en del af Åge Hareides startopstilling.

Det er næsten fem år side Henrik Dalsgaard sidst trak landsholdstrøjen over hovedet i en officiel landskamp. Den gang var det i 1-3 skuffelsen mod Island ved U21 EM-slutrunden i Danmark.

I aften er modstanderen den samme – men nu gælder det debut på A-landsholdet for den 26-årige Zulte Waregem spiller, der figurerer i højre side af Åge Hareides 3-5-2 startopstilling.

På mål er der et naturligt genvalg til Årets Fodboldspiller Kasper Schmeichel, som har Daniel Agger, Andreas Christensen og Simon Kjær foran sig.

De fem spillere i midteraksen udgøres af Riza Durmisi, Thomas Delaney, Christian Eriksen, Pierre Emilie Højbjerg og netop Dalsgaard, mens Nicolai Jørgensen og Yussuf Poulsen indtager de forreste pladser.

Startopstilling
1KasperSchmeichel (GK)
3SimonKjær
4DanielAgger - anf
5RizaDurmisi
6AndreasChristensen
10ChristianEriksen
13HenrikDalsgaard
17ThomasDelaney
19NicolaiJørgensen
20YussufYurary Poulsen
23PierreEmile Højbjerg
Udskiftningsspillere
16FrederikRønnow (GK)
22JonasLössl (GK)
2DanielWass
7WilliamKvist
8MartinC. Braithwaite
9NicolajThomsen
11ErikSviatchenko
12JannikVestergaard
14LasseSchöne
15JoresOkore
18JonasKnudsen
21LasseVibe
 
 

De to hold markerer tirsdagens tragiske terrorangreb i Bruxelles med et øjebliks stilhed før kampen, mens spillerne bærer sørgebind under kampen, der bliver ledet af den norske dommer Tore Hansen, der har sine landsmænd Jon-Michael Knutsen og Øystein Ytterland på sidelinjerne. Kampens fjerdedommer er danske Michael Tykgaard.

De to hold har aftalt, at op til seks spillere fra hvert hold kan udskiftes i løbet af kampen, som transmitteres på Kanal 5 med optakt fra klokken 18.00.

Kampen kan også følges live på Twitter under tagget @dbulive

Kampen fløjtes i gang klokken 20.00. 


Log ind