MENU

Landsholdet markerer terror

Stilhed og sørgebind markerer tirsdagens terrorangreb til landskampen mellem Danmark og Island. DBU’s formand har skrevet til sin belgiske kollega

Tirsdagens tragiske terrorangreb på lufthavnen og en metrostation i Bruxelles sætter sit præg på aftenens landskamp på MCH Arena mellem Danmark og Island. 
 
De triste begivenheder bliver markeret med et øjebliks stilhed før kampen, hvor samtlige spillere kommer på banen med sørgebind på armen. Det skal vise sympati og medfølelse med de ramte og deres efterladte i Bruxelles. 
 
Samtidig har DBU’s formand, Jesper Møller, sammen med sine formands-kolleger fra Island og Finland, som er samlet i forbindelse med landskampen i aften, skrevet til deres belgiske kollega, François De Keersmaecker, for at udtrykke opbakning og medfølelse med det belgiske folk, og udtrykt en forhåbning om, at vi ikke må tillade terrorismen at bremse vores måde at leve på. 
 
Belgien skulle have spillet landskamp i Bruxelles i aften mod Portugal, men efter terrorangrebene er kampen flyttet til Portugal. 
 

Log ind