Måned

Intens OL-forberedelse sparket i gang

OL-NEDTÆLLING: Ni spillere havde søndag aften første træning i Brasilia, og den korte forberedelsesperiode stiller store krav til både trænere og spillere forud for torsdagens kamp mod Irak.

Læs nyheden

Ja fra FIFA – men nej fra Fulham

FIFA gav lørdag formiddag dansk tid dispensation for Jacob Bruun Larsen fra Dortmund, mens det desværre blev nej fra Fulham. Derfor har OL-landstræner Niels Frederiksen taget Randers FC’s Nicolai Poulsen fra reservelisten med til OL i stedet for Lasse Vigen.

Læs nyheden

Handicappet landshold klar til VM-kval

Lige nu er OL-holdet på vej mod Rio, men det er ikke det eneste fodboldlandshold, der for tiden kæmper for sejr til Danmark.

Læs nyheden

Haderslev bruger bolden til inklusion

De skyder, dribler, finter og scorer mål til den store OL-guldmedalje. 41 børn får sig i denne uge en oplevelse med fodbolden i centrum. De deltager i DBU’s Get2 Fodboldskole i Haderslev, som afholdes på Team Haderslev KFUM’s baner i sydbyen i samarbejde mellem Team Haderslev KFUM og Haderslev Fodboldklub.

Læs nyheden

OL-afbud fra to profiler

Yussuf Y. Poulsen melder afbud til OL efter samråd med sin klub RB Leipzig, mens Uffe Bech ikke når at blive klar til Brasilien efter sin skade.

Læs nyheden

I Dalum er det pigerne mod pigerne

På DBU´s Fodboldskole i Dalum får de yngste piger lov til at spille sammen på hold udelukkende bestående af piger. Det er med til at højne moralen og glæden hos pigerne, fortæller tidligere skoleleder i Dalum.

Læs nyheden

DBU`s Fodboldskole uge 29: fodbold forener

Fodbold har længe haft rygtet som en forenende sport, fordi den kan spilles på tværs af kultur, sprog og niveau. DBU´s Fodboldskole er ingen undtagelse, og selv den aller-mindste af alle ugerne på fodboldskolen bød på masser af kammeratskab og fællesskab.

Læs nyheden

UEFA-kandidater inviteres til København

DBU’s formand, Jesper Møller, ser frem til det kommende UEFA præsidentvalg og hilser den demokratiske proces velkommen. Jesper Møller inviterer kandidaterne til København den 8. september for at møde de nordiske UEFA-lande.

Læs nyheden

Fodboldskolen forener familien

DBU´s Fodboldskole i Saltum er et fælles omdrejningspunkt for én families sommerferie. Og sådan har det været i mange år.

Læs nyheden

C-kurser tiltrak 5384 deltagere

Der har været stor tilslutning til DBU's C-uddannelseskurser i første halvår af 2016. Vi har samlet lidt statistik om kurserne her.

Læs nyheden

Log ind