MENU

Stor opbakning til landsholdet i Herning

Landsholdet og Danmarks nye landstræner får masser af opbakning, når de på torsdag møder Island på MCH Arena i Herning. Over 8500 billetter allerede solgt og kun få siddepladser tilbage.Foto: www.fodboldbilleder.dk


Danmarks nye landstræner Åge Hareide og det danske landshold får masser af støtte fra tribunerne, når holdet på torsdag kl. 20.00 sparker opgøret mellem Danmark og Island i gang.

Det nordiske opgør er populært i Herning, hvor over 8.500 allerede har sikret sig billetter – et salgstal, som dermed allerede ligger et godt stykke over billetsalget ved seneste landskamp i Herning i november 2013 mod Norge. Og de gode tal betyder også, at man i DBU nu har en forventning om, at nå over 10.000 solgte billetter, inden dommeren fløjter op på torsdag på MCH Arena.

”Vi er rigtig glade for den opbakning, som de mange fodboldglade herningensere viser landsholdet og vores nye landstræner i hans debutkamp. Med kun få siddepladser tilbage har der allerede nu været en markant stigning i antallet af solgte billetter, siden sidste gang vi spillede i Herning, hvor 6.500 overværede opgøret mod Norge. Og med billetter helt ned til 100 kroner håber vi selvfølgelig på, at tallet blot stiger hen over de næste par dage,” siger Jacob Lauesen, Chef for Forretningsudvikling i DBU.

Køb din billet her

Følge landsholdet på www.facebook.com/landshold

Log ind