Måned

DBU´s bestyrelse kræver flere reformer i FIFA

FIFA skal gennemføre flere reformer om åbenhed og ansvarlighed, mener DBU’s bestyrelse, der i dag blåstemplede nye reformforslag.

Læs nyheden

DBU har fået økonomien i balance

Et samlet underskud på 14,5 millioner kroner de sidste to år er vendt til et overskud på 3,2 millioner kroner. DBU’s bestyrelse budgetterer med et 0-resultat for 2016.

Læs nyheden

Fodbolddanmark hyldes ved gallashow

DBU hylder de flotte fodboldpræstationer, der fandt sted i 2015 ved et award show den 21. marts i Tap1 ved Carlsberg i København. Showet transmitteres på Kanal 5.

Læs nyheden

Danske målmænd i høj kurs

VINTERTUR: Schmeichel og Sørensen, Andersen og Løssl. Danske målmænd er traditionelt set en eftertragtet vare – også i udlandet. En succes, der især bygger på udviklingen af den danske målmandstræneruddannelse samt flere år med en udfordret økonomi i mange klubber. Men hvordan ser det egentlig ud med de danske målmænd i fremtiden? Få nogle bud på svaret her

Læs nyheden

Jysk hjemmebane til U19-kvinderne

Når de danske U19-kvinder til april skal forsøge at kvalificere sig til sommerens EM-slutrunde, så har flere af de danske spillere hjemmebane i mere end én forstand. For ikke nok med at kvalifikationsturneringen afvikles på dansk jord, så får flere spillere også hjemmebane i barndomsbyerne.

Læs nyheden

Lektierne med i Tyrkiet

VINTERTUR: Lektierne er sammen med fodboldstøvlerne med i tasken, når U16 - og U17-landsholdet tager på træningstur. Det var de også i Tyrkiet, hvor U21-landsholdsspilleren Jakob Blåbjerg kiggede forbi, for at give de unge spillere et par gode råd om, hvordan man bedst muligt dribler mellem fodbold og skole.

Læs nyheden

U21: Dansk storsejr over Wolfsburg

VINTERTUR: Det danske U21-landshold viste storform, da de mandag eftermiddag mødte Wolfsburgs U23-hold i den sidste testkamp under træningsturen i Tyrkiet. Danmark vandt 4-1 på mål af Christian Nørgaard, Kenneth Zohore, Frederik Børsting og Casper Nielsen.

Læs nyheden

Landsholdet deltager i Kirin Cup

Ud over Danmark deltager Japan, Bosnien-Hercegovina og Bulgarien i turneringen, der spilles fra den 3. til 7. juni.

Læs nyheden

Dansk nederlag i tillægstiden

Danmark mødte mandag morgen Holland i den anden af to testkampe under træningsturen i Tyrkiet. En rodet 1. halvleg blev afløst af en god 2. halvleg – alligevel endte det med et dansk 2-1 nederlag to minutter inde i tillægstiden.

Læs nyheden

Futsallandsholdet sikrede revanche over svensken

Der skulle to kampe til, men på hjemmebanegulvet i Farum Arena sørgede de danske futsaldrenge for en længe ventet sejr over ærkerivalerne fra Sverige - endda foran et rekordstort hjemmepublikum.

Læs nyheden

Log ind