Måned

Kendte navne i ny kommission for kvindefodbolden

DBU kan nu løfte sløret for de 20 medlemmer af den nye kommission for kvindefodbolden, hvor Helle Thorning-Schmidt i september blev præsenteret som formand.

Læs nyheden

Dolberg med hos Hareide

19-årige Dolberg fortsætter sin kometkarriere direkte ind på A-landsholdet, hvor han er blandt de 23 spillere, som Åge Hareide i dag satte navn på til de to kommende A-landskampe.

Læs nyheden

U21 vintertur erstatter ligalandsholdstur

F.C. Københavns europæiske succes og EM-slutrunden for U21-landshold betyder, at Åge Hareide ikke planlægger en ligalandsholdstur til januar.

Læs nyheden

Italiensk styrkeprøve for U21

U21-landsholdet møder 14. november EM-deltagerne fra Italien i holdets første testkamp forud for sommerens EM-slutrunde i Polen. Niels Frederiksen har få ændringer i truppen, der denne gang er uden Kasper Dolberg, men til gengæld har Pione Sisto tilbage.

Læs nyheden

En topdommer afløser en anden

Henrik Kragh, der har dømt over 100 kampe i Superligaen, afløser Claus Bo Larsen som ny formand for dommergruppen

Læs nyheden

Mesterskab perfekt start på EM-forberedelse

Den danske forsvarskæmpe, Janni Arnth, skiftede i sin tid til klubfodbold i Sverige for at vinde det svenske mesterskab. Nu er den drøm realiseret efter hun sammen med Linköping kunne løfte pokalen. Nu venter EM-forberedelsen for Janni Arnth og resten af landsholdet.

Læs nyheden

Kender du Danmarks bedste holdkammerat?

Spiller Danmarks bedste holdkammerat fodbold? Jagten er igen gået ind på at finde Danmarks bedste holdkammerat. Frem til 13. november 2016 kan du på www.fidusbamsen.dk indstille en ung person i alderen 12 til 19 år til DIF og Nordea-fondens Fidusbamse.

Læs nyheden

Til kamp for bedre opførsel i fodbold

Fodbold er verdens bedste sport - vi skal behandle den med respekt. Sådan lyder budskabet i en ny kampagne, der vil have fokus på god opførsel og anti-diskrimination.

Læs nyheden

Dansk foreningsliv skal eksporteres til Kina

Frivillighed, klubkultur og fællesskab bliver nu en eksportvare. DBU indleder et samarbejde med det kinesiske fodboldforbund om at dele ud af erfaringerne med græsrodsfodbold.

Læs nyheden

Kina endte dansk sejrstime

De danske kvinder stod overfor værtsnationen Kina i en vaskeægte finale i træningsturneringen SINCERE. Danskerne skulle kun bruge et enkelt point for at vinde turneringen, men Kina tog en kneben sejr på hjemmebanen.

Læs nyheden

Log ind