MENU

Måned

Fodboldsamarbejde kom godt i gang

Odsherred Sundhedscenters park lagde græs til den første Fodbold Fitness træning, under kyndig ledelse af Erik Lundhøj fra Højby IF, og med støtte fra Sundhedscenter Odsherred, Kultur og Fritid Odsherred og DBU. Tilbuddet henvender sig især til personer der enten har været i et forløb på sundhedscentret eller som skal i gang med at røre sig, uden at skulle tænke på udstyr, tidligere erfaring med fodbold eller andre krav.

Læs nyheden

Få direkte indflydelse på dansk fodbold!

Igen i år åbner DBU for rekruttering af godt 70 fagfolk til 10 faggrupper. Ansøgningsfristen er åben fra i dag og frem til den 9. maj.

Læs nyheden

Skolefodbold er en oplevelse for hele skolen

Skolefodbolden går nu ind i sin afgørende fase landet over, hvor vi er nået til semifinalerne. Vi fulgte et af pigeholdene før, under og efter kvartfinalen, som gav en sejr. Det betyder, at drømmen stadig lever, og det er ikke kun vigtigt for spillerne. Det er noget hele skolen snakker og samles om!

Læs nyheden

Talentudvikling på første række i Italien

Når det danske U20-landshold den 27. april spiller landskamp mod Italien, er det med de største danske klubber aktive på sidelinjen i Milano, hvor der sættes fokus på især dansk men også italiensk talentudvikling.

Læs nyheden

Danske pigeklubber fastholder fokus på talentudvikling

LICENS: Licensansøgninger til U18 Pige DM-rækken 2016/17 er netop godkendt af DBU’s Kvindeelitegruppe – og 13 ud af 16 ansøgninger får godkendelse af licens til næste års liga.

Læs nyheden

DBU og Divisionsforeningen enige om OL-plan

Ny kollektiv aftale giver fast tidsplan og minimumskrav for OL-udtagelse. Bruttotruppen er på plads omkring 1. juni

Læs nyheden

Klub-CMS: En nem og levende klubhjemmeside

Hvis tiden er kommet til en ny klubhjemmeside, så er DBU's Klub-CMS et godt bud. Systemet bygger på automatisk data og er let at arbejde i. Det giver jer en levende hjemmeside. Kom godt i gang med Klub-CMS kursus i jeres klub.

Læs nyheden

Danmark møder Brasilien ved OL

Det har været ventet med spænding, men torsdag eftermiddag fik landstræner Niels Frederiksen og resten af fodbolddanmark endelig svar på, hvem Danmark skal op i mod ved sommerens OL.

Læs nyheden

Agger mod Asmir Begovic i Aichi

Lodtrækning: A-landsholdet møder Bosnien-Hercegovina i den første kamp i Kirin Cup 3. juni, hvilket glæder Åge Hareide

Læs nyheden

DBU hjælper klubber med indsamling

Fodboldklubber, der samler penge ind til finansiering af større, almennyttige projekter, kan med fordel gøre det via DBU. Indbetalinger ad den vej er nemlig fradragsberettigede i modsætning til direkte donationer. Hjortshøj-Egå Idrætsforening er en af de klubber, der på kort tid har fået et stort udbytte af ordningen.

Læs nyheden

Log ind