MENU

Forrygende start på billetsalg

Alt tyder på udsolgt til DBU Pokalfinalen. AGF har solgt størstedelen af deres reserverede billetter, og der er udsolgt på det neutral afsnit. F.C. København har reserveret salget på førstedagen til sæsonkortholdere, men åbner for salg til øvrige fans onsdag.Alt tyder på udsolgt til finalen i DBU Pokalen for første gang siden 1998, hvor Brøndby vandt 4-1 over F.C. København foran 41.044 tilskuere.

Efter blot tre timers salg kunne AGF melde om udsolgt på de afsnit, som var reserveret til AGF fans, samt de ekstra buffersektioner, som blev sat til salg senere tirsdag formiddag. 

Samtidig blev de sidste billetter til det neutrale afsnit også udsolgt.

Tilbage er billetter til F.C. Københavns fans, hvor det klokken 12.00 var godt 7.500 billetter tilbage. Samtidig blev godt 1.100 billetter, som ikke er bundet op på bustransport, overført til åbent salg blandt AGF fans kort før middag.

F.C. København har reserveret det første døgn af billetsalget til deres sæsonkortholdere, men vil åbne salget til deres øvrige fans i morgen klokken 9.00, hvor F.C. Københavns fans vil få tilsendt en direkte mail.


Log ind