MENU

Hareide trist over Krohn-Dehlis skade

Sevilla FC offentliggjorde fredag eftermiddag en trist status på Michael Krohn-Dehlis skade. Den danske midtbanespiller står overfor 7-8 måneders pause, hvilket ærgrer den danske landstræner, Åge Hareide

Michael Krohn-Dehlis knæskade var ikke alene ubehagelig at se i fjernsynet. Ikke overraskende var den også ekstrem alvorlig.

Fredag eftermiddag sendte Sevilla FC en opdatering på skadens natur, og det viser sig desværre, at der er tale om en såkaldt avulsions-fraktur i knæet, som efter Sevillas vurdering betyder en pause på 7-8 måneder, før den danske Sevilla profil kan forventes at være tilbage på banen.

Landstræner, Åge Hareide, er meget trist på vegne af den 32-årige danske midtbanespiller.

”Michael Krohn-Dehli stod over for en mulig Europa League-finale, og pludselig ændrer alt sig på et sekund. Det er meget trist, og jeg føler virkelig med Michael, som nu skal igennem et hårdt genoptræningsforløb.”

”Det er selvfølgelig også ærgerligt for det danske landshold. Michael har igennem mange år været en profil på landsholdet, og jeg havde også håbet, at han var en del af samlingen i forbindelse med den kommende Kirin Cup, men det er ikke det vigtigste lige nu. Det vigtigste er, at Michael har fokus på den kommende genoptræning.”

”Det er er samtidig alt for tidligt, at tale om fremtiden. Det vil jeg gøre på et senere tidspunkt, når det giver bedre mening,” udtaler Åge Hareide.

Log ind