MENU

Måned

Billetsalg til pokalfinalen starter tirsdag

DBU og de to finaleklubber blev mandag enige om fordeling af billetter til finalen i DBU Pokalen i Telia Parken Kristi Himmelfartsdag klokken 17.00. Billetsalg til fans og neutrale pladser starter tirsdag klokken 9.00.

Læs nyheden

Gør 5. klasser kvikkere med fodbold

Nyt tilbud til lærere i 5. klasse over hele landet - DBU står bag nyt gratis tilbud, der med dokumenteret effekt rykker 10-12 årige elever på sundhed. DBU tilbyder i skoleåret 2016/2017 lærings- og sundhedsprojektet ”FIFA 11 for Health” til skoler landet over.

Læs nyheden

Disciplinærinstans afventer dommer i AGF-sag

Fodboldens Disciplinærinstans afventer fortsat dommer Peter Kjærsgaard-Andersens indberetning fra torsdagens pokalkamp mellem AGF og AaB, før instansen melder ud om en eventuel sag i forbindelse med adskillige tilskueres invasion af banen under kampen.

Læs nyheden

Skolefodbold: Drømmen brast men lever videre

På torsdag skal vinderne af Ekstra Bladet Skolefodbold 2015/2016 findes ved et stort finaleshow. Vi fulgte igen pigerne fra Sct. Hans Skole, da de tabte en tæt semifinale mod Ungdomsskolen Ry. Dermed brast drømmen om at løfte den eftertragtede pokal for pigerne, men den lever videre blandt de finaleklar skoler.

Læs nyheden

37 klubber får talentlicens

Der er fortsat 12 A-licens klubber i Danmark, mens HIK er eneste nye B-licens klub. FC Helsingør, Hørsholm-Usserød IK og IF Lyseng er nye blandt de 13 T-licens klubber.

Læs nyheden

Rutinerede trænerkræfter til oldboys-landsholdet

Det danske oldboys-landshold får ny træner, efter Allan Michaelsen gik bort tidligere på året. Men for mange af spillerne er den nye landstræner slet ikke så ny endda…

Læs nyheden

300 træningsøvelser klar på din mobil

I DBU's Øvelsesbank finder børnetrænere en lang række øvelser klar til brug. Mange af dem kan også bruges til de yngste ungdomsårgange. Det hele ligger klar i DBU's Fodboldapp, så du kan tage dem med helt ned på træningsbanen - og det er helt gratis.

Læs nyheden

Mangler I 10.000 kr. til jeres hold?

Vil du have 10.000 kroner til din klub eller dit hold? Med Fodboldens Lotteri er det nemt at skaffe penge til sociale aktiviteter eller nyt udstyr.

Læs nyheden

Unikt: Et indblik i Åges arbejdsdag

Vi fulgte landstræner Åge Hareide tæt dagen før kampen mod Skotland. Få et unikt indblik i landsholdslejren - få svar på hvad journalisterne altid spørger om dagen før kampen - og hør hvad holdet bruger den sidste træning til, før det går løs.

Læs nyheden

Fyr den af med Pigeraketten

Har du lyst til at prøve kræfter med fodbolden? DBU´s aktivitet Pigeraketten affyres over hele landet over de næste par uger – og du kan være med.

Læs nyheden

Log ind