MENU

Måned

Revanchekamp spilles på nordjysk grund

De to stærkeste kvindehold i dansk fodbold lige nu, Brøndby IF og Fortuna Hjørring, tørner (igen) sammen i kvindernes pokalfinale. Nordjyderne lægger græs til årets finale.

Læs nyheden

Skal du med på den nye motionsbane?

Flere og flere danskere efterspørger motionsformen Fodbold Fitness. Derfor opretter flere danske klubber nu hold for motionister, der gerne vil nyde godt af fodboldens mange evner, men uden kamp og turnering. Vi giver dig her en hjælp til at finde en klub nær dig.

Læs nyheden

Del din kamp på Facebook

Vil du gøre opmærksom på dit holds kommende kampe, eller har I lige vundet en vigtig sejr, som du naturligvis skal blære dig med? Så del din kamp på Facebook - det er nemt og hurtigt.

Læs nyheden

Pernille Harder venter på dig i Viborg!

Energi Viborg Arena inviterer til fodboldfest, når kvindelandsholdet til sommer spiller om afgørende EM-kvalpoint. Som noget nyt kan fans fra i dag booke en billet til tribunerne, der bliver opkaldt efter landsholdsstjernerne!

Læs nyheden

U19-landsholdet misser EM

En storsejr over Nordirland og uafgjort mod Italien var ikke nok til at komme til EM. Søndag tabte Danmark nemlig til Spanien, og dermed ender Danmark som nummer 2 i puljen over Italien og Nordirland.

Læs nyheden

Michaelsen: Vi skal ramme vores højeste niveau

LODTRÆKNING: U17-landstræner Jan Michaelsen fik fredag afgjort, hvem Danmark skal møde ved den kommende EM-slutrunde i maj i Aserbajdsjan. Danmark endte i gruppe med Frankrig, England og Sverige

Læs nyheden

Lige kvinder leger bedst

Kvindelandsholdet måtte tage til takke med en nulløsning i opgøret mod Polen, der bød på en særdeles ligevægtig og underholdende affære i kampen om andenpladsen i EM-kvalifikationsgruppen.

Læs nyheden

U19: Danmark sikrer uafgjort med sen scoring

Skulle der have været en vinder af eliterundens kamp mellem Danmark og Italien, så var det Danmark. Men alligevel var det en sen scoring i 87' minut, der skulle sikre Danmark uafgjort.

Læs nyheden

"Vi må ikke være pjevsede"

Det danske kvindelandshold står i aften over for Polen i kampen om altafgørende EM-kvalifikationspoint. Assistenttræner Katrine S. Pedersen har nærstuderet modstanderne og ved, hvor de danske kvinder skal fokusere for at sikre sig point.

Læs nyheden

Frederiksen: Alt kan ske

OL-seedningen er netop offentliggjort fra FIFA, og den placerer Danmark i seedningslag 4 i gruppe med Algeriet, Tyskland og Columbia. U21-landstræner Niels Frederiksen kalder det fire meget lige puljer.

Læs nyheden

Log ind