MENU

Måned

Danmark vinder overlegent over Nordirland

Det danske U19-landshold bombede sig tirsdag tættere på EM, da de i kvalifikationsrundens første kamp vandt 5-0 over et defensivt nordirsk mandskab.

Læs nyheden

Billetsalg til pokalfinalen fra torsdag

DBU sparker allerede på torsdag billetsalget i gang til finalen i DBU Pokalen Kristi Himmelfartsdag med kick off klokken 17.00. Billetter til såkaldte ’neutrale’ afsnit fås helt ned til 150 kroner.

Læs nyheden

Lidt flere medlemmer i fodboldklubberne

Flere danskere ønsker at være medlem i en fodboldklub, viser nye medlemstal. Fremgangen sker blandt voksne, mens der er fald i antallet af børn i klubberne. DBU vil arbejde for fremgang blandt alle.

Læs nyheden

Brøndby-træner ny ungdomslandstræner

Claus Nørgaard bliver ny landstræner for U16 og U18-landsholdene, mens Per Holm fortsætter i rollen som U17-landstræner. A+-træner i OB, Tonny Hermansen, tilknyttes som ny assistenttræner for U17. Ansættelserne sker fra 1. juli 2016.

Læs nyheden

Fodbold i skolen gør eleverne sundere

Med konceptet ’FIFA 11 for Health’ får elever gennem fodboldtræning øget sundhedsviden og social trivsel. Nye resultater præsenteres i dag og viser synlig forbedring i børnenes sundhed.

Læs nyheden

Nordiske formænd bekræfter ønske om EM-værtsskab

Norden skal satse på bæredygtighed, frivillighed og trivsel, når de byder på værtsskabet for EM 2024 eller 2028. Det besluttede de nordiske fodboldformænd på et møde i dag.

Læs nyheden

Hvor meget bruger klubberne på fodboldagenter?

Danske fodboldklubber og spilleres betaling til fodboldagenter bliver nu tilgængelige på dbu.dk. Det kræver ny FIFA-regel, som er implementeret i DBUs reglement for fodboldagenter.

Læs nyheden

Log ind