MENU

Måned

Landsholdsspiller sparker ingeniørstudiet igang

Startskuddet har netop lydt på landets uddannelser. Det største antal studerende nogensinde kæmper med at finde tonen i en ny hverdag. En hård opgave i sig selv, men for landsholdsspiller/ingeniørstuderende Luna Gewitz kræver livet som studerende en betydelig del selvdisciplin – og en stor madpakke.

Læs nyheden

Ny klub i et nyt land

Når spillere under 18 år skifter klub på tværs af landegrænser, har FIFA særlige regler, som også gælder for almindelige breddeklubber. Få et overblik her.

Læs nyheden

Hjælp til børne- og ungdomsfodbolden

Din klub kan stadig nå at blive en del af projektet ”Lej en B&U-konsulent” og få hjælp til udvikling og strukturering af børne- og ungdomsarbejdet. Ansøg inden 15. oktober.

Læs nyheden

U19: 3 point i blandet affære

U19 landsholdet tog tirsdag eftermiddag hul på den nye EM sæson, da de danske piger mødte Hviderusland på udebane i den første kamp i EM-kvalifikationsrunden.

Læs nyheden

Hobro-afgørelse trækker ud

Sagen om Hobros brug af Adama Tamboura i superligakampen mod AGF trækker ud.

Læs nyheden

Superligadommer vs Politimand

Kom helt tæt på Superliga-dommernes hverdag, når Onside i weekenden viser et stort portræt af Michael Tykgaard, som hver dag jonglerer med to jobtitler som superligadommer og politimand.

Læs nyheden

U17-pigerne slog til igen

U17-landsholdet stod for anden gang i denne uge over for Italien i en venskabskamp i Oristano på Sardinien. En varm oplevelse ventede de danske piger, der var forberedte på, at italienerne ville komme med et stort tryk fra kampens start.

Læs nyheden

Fodbolden byder flygtninge velkommen

Fodbold er fællesskab på trods af forskellighed. Et universelt sprog, der kan tales fra Syrien til Sorø. Og rundt omkring i de danske fodboldklubber byder man alle velkomne uanset baggrund og forudsætninger.

Læs nyheden

Flere efterskoler i samarbejde om pigernes fodbolddrøm

DBU har udvidet efterskolesamarbejdet med tre skoler for at sikre både bedre fritidsmuligheder og træningsforhold for unge pigefodboldstjerner på efterskole.

Læs nyheden

UEFA hylder dansk fodboldleder

Han er altmuligmanden i Brøndbyernes IF, og han har været det i godt 40 år. Han store engagement og hans mange frivillige timer i klubben bliver nu hyldet af UEFA, der har givet Sten Lerche en flot bronzeplads i kategorien Best Grassroots Leader.

Læs nyheden

Log ind