MENU

Måned

EM-kval skal vindes af rutine og talent

Udtagelsen af A-landsholdets trup frem mod de afgørende EM-kvalifikationskampe mod Moldova og Sverige emmer af både solid erfaring og purunge kræfter. Landstræner Nils Nielsen har også efterladt plads til flere forstærkninger frem mod holdets første hjemmekamp på Viborg Stadion 22. oktober.

Læs nyheden

U17-landsholdet klar til eliterunde

Efter et par magre år lykkedes det søndag det danske U17-landshold at kvalificere sig til forårets eliterunde.

Læs nyheden

Ulovlig spiller koster Hobro tre point

KENDELSE: Fodboldens Disciplinærinstans har efter 10 dages skriftvekslen mellem klubberne Hobro og AGF nu afgjort sagen om Hobros brug af Adama Tamboura i Superligakampen mellem Hobro og AGF 11. september. Kendelsen betyder, at Hobro IK taberdømmes 0-3.

Læs nyheden

Hvem er Frankrigs svar på Bendtner?

Landsholdet tæller ned til kampen mod Frankrig. Lars Jacobsen og Jonas Lössl beskriver her Bendtner, Agger og Eriksen og giver deres bud på, hvem der er Frankrigs svar på de tre danske landsholdsspillere.

Læs nyheden

Kom til Store Trænertræf 2015

Det traditionsrige trænerarrangement afholdes den 13.-14. november, så nu er det tid til at sætte kryds i kalenderen. Tilmeld dig her på siden.

Læs nyheden

Storsejr til U17-landsholdet

Danmark fik torsdag en fornem 4-1 sejr over Kasakhstan og kan på søndag sikre sig deltagelse i forårets Eliteround.

Læs nyheden

Lokale opgør i DBU Pokalens 4. runde

Kampene for 4. runde – eller ottendedelsfinalerne – i DBU Pokalen byder på både lokalopgør og nervepirrende forventninger. Det stod klart, efter lodtrækningen blev foretaget fredag eftermiddag.

Læs nyheden

Deja-vu for U18-landsholdet

Det mindede rigtig meget om den første kamp i tirsdags. Danmark var foran ved pausen, men måtte alligevel se sig slået til sidst. En tidlig 2-0 føring blev ikke forsvaret, og Schweiz endte med at vinde 4-3.

Læs nyheden

LIVE: Følg lodtrækningen til DBU Pokalen (1)

Følg lodtrækningen til DBU Pokalens 4. runde live her klokken 13.00.

Læs nyheden

Nyt samarbejde sikrer penge til Børnecancerfonden

DBU-direktør Claus Bretton-Meyer har holdt omkring 50 foredrag, siden han startede i DBU for halvandet år siden. Fremover vil hans foredrag koste et honorar, som vil gå ubeskåret til Børnecancerfonden.

Læs nyheden

Log ind