MENU

Måned

Ny strategi for klubudvikling

DBU har med klubrådgiverordningen fokus på udvikling af de danske fodboldklubber. Foreløbigt har ca. 1200 klubber haft besøg af en rådgiver, der tager afsæt i fire strategiske indsatsområder, når hver enkelt klub analyseres ud fra individuelle forhold

Læs nyheden

U16: Dansk nederlag i flot kulisse

Løgumkloster stadion dannede onsdag eftermiddag en flot kulisse til U16-landskampen mellem Danmark og Tyskland.

Læs nyheden

Juniorreporter: En oplevelse for livet

Vil Morten Olsen græde efter sin sidste kamp som landstræner? Hvem brokker sig mest? Og vil Bendtner mon af med sin trøje? Det søgte Julie Vestphael svar på, da hun var juniorreporter i landsholdslejren. Se, hvordan Julies dag gik i videoen.

Læs nyheden

Resultatet af lodtrækning til DBU Pokalen

Det er nu afgjort, hvilke hold der mødes i DBU Pokalens 3. runde. Du kan se den fulde oversigt her.

Læs nyheden

1 dag tilbage: Seneste nyt fra landsholdslejren

OPDATERET: Hør hvad landsholdsspillerne ville vælge at tage med i rummet?

Læs nyheden

Hvad ville landsholdet tage med i rummet?

Den første danske astronaut, Andreas Mogensen, er i dag fløjet ud i rummet. Men hvad ville herrelandsholdet og kvindelandsholdet egentlig tage med sig, hvis de skulle en tur i rummet?

Læs nyheden

Ny U21-årgang: Hvem skal score målene?

Det nye U21-landhold er samlet for første gang. Vi har spurgt spillerne om forventningerne til det nye hold. Hvem scorer målene, hvem overrasker og hvem overtager lederrollen? Få svaret her.

Læs nyheden

DBU opstiller storskærm til albanske fans

Hegn og storskærm skal skærpe sikkerheden ved landskampen mod Albanien i Telia Parken. DBU anbefaler, at alle fans møder op i god tid.

Læs nyheden

Olsen: Tror aldrig, jeg har oplevet noget lignende

Morten Olsen har oplevet meget gennem sine 15 år på landstræner posten, men den danske landstræner mindes ikke, at der har været så mange landsholdspillere, der har skiftet klub i samme transfervindue, som det er tilfældet i år.

Læs nyheden

Fodboldskolebørn vandt en dag i landsholdslejren

Der blev trænet, driblet og skudt på mål, da 18 børn var inviteret i landsholdslejren. Her mødte de flere af landsholdstjernerne - i videoen kan du se, hvordan det gik.

Læs nyheden

Log ind