MENU

Måned

3F Ligaen mod nye mål

De sportslige krav er tæt på uændrede og ambitionerne om at løfte 3F Ligaen via et licenssystem stadig intakte. De største ændringer i licensmanualen for 3F Ligaen 2015/2016 angår de organisatoriske krav.

Læs nyheden

Frivillighed på skoleskemaet

Den nye skolereform viser sig nu givtig for manglen på frivillige hænder i klubberne. På Tingagerskolen i Ringe på Fyn har fodbold som valgfag affødt fire nye assistenttrænere til den lokale klub. Flere træneraspiranter er på vej.

Læs nyheden

Fem debutanter med U17 til La Manga

Det danske U17-landshold skal finde et højt niveau for at sikre dansk dominans i træningsturneringen i Sydspanien. Fem debutanter får mulighed for at spille med.

Læs nyheden

USA-kamp i Aarhus og ny landskamp på plads

Det bliver Aarhus, der skal lægge græs til landskampen mellem Danmark og USA den 25. marts. Samtidig har Dansk Boldspil-Union fastlagt en landskamp på hjemmebane mod Montenegro den 8. juni.

Læs nyheden

Skærpelse af FIFA-regel skal beskytte børnene

En skærpelse af FIFA cirkulære sikrer, at spillere helt ned til 10-års alderen skal have tilladelse, når de skal have overført spillercertifikat fra et land til et andet. DBU’s formand Jesper Møller hilser de nye regler velkomne.

Læs nyheden

Thorup: En uvurderlig tur

U21-landsholdet har været afsted på en 10-dages træningstur i Tyrkiet. Hvad har landstræneren fået ud af turen? Hvor vigtig er sådan en tur forud for efterårets kommende EM-kvalifikation? Og hvordan ser spillerne på en ekstra træningstur, inden det for alvor går løs?

Læs nyheden

Bliv træner på DBU’s Fodboldskole

DBU Bredde søger trænere til verdens bedste sommerjob på DBU’s Fodboldskoler i hele landet.

Læs nyheden

De bedste talentklubber anerkendes

DBU’s licensmanual for herreungdom udgør kernen i dansk talentudvikling – og er netop udsendt for ottende gang. Ændringer giver blandt andet mulighed for 2-årige licenser, og der er direkte deltagelse i UEFA’s Youth League for U19 DM-vinderen.

Læs nyheden

DBU sikrer Figos kandidatur

Jesper Møller valgte i dag at levere en af den fem påkrævede underskrifter, der er en forudsætning for at den tidligere portugisiske landsholdsspiller Luis Figo kan stille op som kandidat til posten som FIFA-præsident.

Læs nyheden

Ti typer der giver træneren grå hår

Serietrænere landet over glæder sig til at komme i gang med fodboldtræningen igen. Også selvom det uomtvisteligt bliver til et gensyn med disse ti spillertyper, som giver alle serietrænere søvnløse nætter og fremskynder aldringen.

Læs nyheden

Log ind