MENU

Måned

Sviatchenko: Vigtigt at bevare fairplay

Skal man indrømme det over for dommeren, hvis man får tildelt et straffe med vilje? Eller hvad hvis man scorer, og der i virkeligheden er hånd på? Erik Sviatchenko mener, at man skal bevare fairplay i topfodbold, men erkender, at det kan være svært, når adrenalinen pumper.

Læs nyheden

U19: Dansk sejr over Norge

U19-landsholdet slog lørdag Norge 1-0 i en turnering, hvor næste modstander er Sverige.

Læs nyheden

Se Duncans interview med Jakob Poulsen

Landsholdets følgere på Instagram har stillet spørgsmål til spillerne og vil blandt andet gerne vide, hvem der er den største kageelsker på holdet. Duncan mener selv, at det er lidt pudsigt, at det netop er ham og Jakob Poulsen, der skal besvare det spørgsmål. Se alle spørgsmål og svar i videoen.

Læs nyheden

Fanudfordringen: 1-0 til fansene

I KLAREDE DEN! Fodbold-Danmark vandt udfordringen ved at synge endnu højere med på nationalmelodien end sidste gang. Derfor har spillerne som lovet taget kortimer hos et drengekor. Se i videoen, hvordan det gik!

Læs nyheden

Tæt og målløs affære mod Albanien

35.648 tilskuere leverede en flot kulisse i Telia Parken, men desværre måtte hovedparten af dem gå skuffede hjem. For på trods af dansk dominans og klart flest chancer, endte det hele desværre som det startede, altså 0-0.

Læs nyheden

LINE UP: Sådan starter de to hold

Holdopstillinger for de to hold er på plads. Få den fulde oversigt her.

Læs nyheden

Kampdag og quiz: Har landsholdet styr på Albanien?

Stephan Andersen tester Nicolai Jørgensen og Erik Sviatchenkos viden om Albanien. Ved de eksempelvis, om der er en McDonald's i den albanske hovedstad? Se hele quiz'en i videoen!

Læs nyheden

Gellerup indvier kunstgræsbane

Som del af helhedsplanen for Gellerup har Aarhus Kommune og Brabrand Boligforening etableret en ny hjemmebane for ACFC. Banen skaber mulighed for, at der kan trænes året rundt og ses desuden som et skulderklap til klubben for dens arbejde i området.

Læs nyheden

U21: Fortjent tysk sejr

U21-landsholdet tabte torsdag aften den første testkamp 1-2 mod et stærkt spillende tysk mandskab i Lübeck.

Læs nyheden

LIVE: Følg lodtrækningen til DBU Pokalen

Følg lodtrækningen til DBU Pokalens 3. runde live her klokken 13.00.

Læs nyheden

Log ind