U17-pigerne slog til igen

U17-landsholdet stod for anden gang i denne uge over for Italien i en venskabskamp i Oristano på Sardinien. En varm oplevelse ventede de danske piger, der var forberedte på, at italienerne ville komme med et stort tryk fra kampens start.

U17-pigerne vandt torsdag eftermiddag 1-0 over Italien og rejser dermed hjem med to sejre. Se mål og billeder fra kampen her :-)

Posted by Kvindernes Fodboldlandshold on 11. september 2015

Mål og reaktion fra 1-0 sejren over Italien

Det var dog Danmark, der kom bedst fra start, da Mille Gejl gjorde det til 0-1 efter blot tre minutter. Solveig kom fri i venstre side og spillede bolden til første stolpe, hvor Mille tog et træk udenom en italiensk forsvarsspiller og satte bolden i nettaget.

Kort efter slog Italien kontra og kom frem til en kæmpe chance i det danske felt, men Caroline fik blokeret. Efter 18 minutter var det igen italienerne der var på spil, da en friløber blev blokeret af Camilla i målet.

De danske piger skabte på flotte opspil mange scoringsmuligheder i 1. halvleg, men den sidste skarphed i afslutninger manglede.

Samme billede viste sig i 2. halvleg med Danmark som det mest dominerende hold, der kreerede flere gode opspil, men manglede den sidste skarphed for at blive helt farlige.

De italienske spillere kom frem til et par gode muligheder i 2. halvleg, men de savnede også skarpheden foran mål.

2. halvleg forblev målløs, og Danmark kunne forlade banen med en fortjent 1-0 sejr.

Truppen rejser hjem fra Sardinien med to sejre og en samlet målscore på 4-0 over Italien. De næste store udfordringer for holdet er den 8.-16. oktober, hvor pigerne rejser til Ungarn for at spille 1. EM-kval.