MENU

Måned

DIF og DBU klar til dialog om integration

Civilsamfundets rolle og ansvar i forhold til bedre integration er på dagsordenen, når statsminister Lars Løkke Rasmussen i eftermiddag afholder topmøde på Marienborg. DIF og DBU undrer sig over ikke at være inviteret.

Læs nyheden

Giv ungdomsspilleren en unik oplevelse

Ungdommen er en værdsat spiller i dansk fodbold. Det sætter DBU nu pris på ved et unikt tilbud, hvor ungdomshold kan komme ind og se Danmark-Frankrig til en fordelagtig pris.

Læs nyheden

Stadig pladser på camp for unge trænere

DBU Jylland inviterer trænere mellem 15 og 20 år på C-trænercamp i efterårsferien. Tilmeldingen er stadig åben.

Læs nyheden

DR sikrer sig rettighederne til kvindelandsholdets kampe

Danskerne får nu mulighed for at opleve det danske kvindelandshold på DR´s kanaler, når de kæmper sig vej mod EM-medaljer og VM-triumf. Den eksklusive aftale om rettigheder er god for alle parter, siger direktør i DBU A/S, Katja Moesgaard.

Læs nyheden

Spændende uddannelse med fokus på klubdrift

Der er masser af administrative opgaver i en klub, og derfor udbydes nu et uddannelses- og netværksforløb i DBU-regi for personer, der arbejder med klubadministration - såvel frivillige som ansatte.

Læs nyheden

Fanudfordringen: Vis os din vildeste jubelscene

Landsholdet er klar med en ny udfordring til fansene. Denne gang skal fansene uploade en video af deres vildeste jubelscene på bt.dk/landsholdet.

Læs nyheden

U18: Dag og nat mod Schweiz

En flot 1. halvleg og et reddet straffespark var desværre ikke nok, da Schweiz tirsdag aften besejrede U18-landsholdet med 2-1.

Læs nyheden

U17-landsholdet deler point i første EM-kval-kamp

EM-kvalifikationen er i gang for det danske U17-landshold, og i kvalifikationens første kamp var det Grækenland, de danske drenge skulle forsøge at tage point imod. Selvom Danmark var overlegen, så formåede mandskabet ikke at omsætte chancer til mål.

Læs nyheden

Den onde ånd sejrede igen

Det danske kvindelandshold kunne ikke stille meget op mod et velspillende schweizisk mandskab, der satte sig hårdt på kampen i de første minutter af aftenens venskabskamp – og aldrig gav slip igen.

Læs nyheden

Har du Danmarks bedste holdkammerat på dit hold?

DIF og Nordea-fondens Fidusbamse pris sætter fokus på de mange unge drenge og piger i idrætsforeningerne, der hver dag er med til at gøre livet lidt sjovere for de andre. Vinderen kan se frem til en uforglemmelig rejse til 100.000 kroner med hele sit hold eller træningsgruppe.

Læs nyheden

Log ind