MENU

Måned

Theresa Nielsen snapper direkte fra kampdag i Schweiz

Følg kvindelandsholdet live fra Schweiz i dag, når Theresa Nielsen står bag roret på DR Sportens Snapchat.

Læs nyheden

Bliv juniorreporter i landsholdslejren

Har du en journalist gemt i maven, og er du mellem 10 og 14 år? Så kan du blive DBU's juniorreporter i landsholdslejren.

Læs nyheden

Målmandsduellen: Kampen om kassen på U17-landsholdet

De to målmænd Casper Hauervig og Oskar Snorre Olsen kæmper om pladsen på kassen forud for tirsdagens EM-kvalifikationskamp mod Grækenland. Se i videoen, hvem der vinder DBU's målmandsduel.

Læs nyheden

U19 gjorde rent bord

De danske U19 kvinder gjorde her til eftermiddag rent bord, da de vandt den tredje af tre kampe i EM-kvalifikationsrunden. Hårdt arbejde og stor disciplin i såvel offensiven som defensiven banede vejen for en dansk 1-0 sejr.

Læs nyheden

Hobro-sag afgøres i denne måned

Sagen om Hobros brug af Adama Tamboura i superligakampen mod AGF forventes afgjort inden udgangen af september

Læs nyheden

Talentudvikling på tapetet

I disse uger turnerer DBU’s talentudviklingschef rundt til de danske fodbolddebatprogrammer for at tale talentudvikling, ’den røde tråd’ og fodbold generelt. Første stop var Politikens Fodboldmagasin.

Læs nyheden

U19: Storsejr over Letland

Anden kamp i EM-kvalifikationsrunden, som i denne uge spilles i Hviderusland, bød i dag på en 8-0 sejr. Specielt i første halvleg udspillede de danske piger modstanderen fra Letland.

Læs nyheden

Kvindelandsholdet slår Rumænien i testkamp

Der er kun få uger til, at det for alvor går løs, når de danske kvinder skal spille med om EM-billetterne. Derfor var de torsdag i Rumænien for at teste formen af - en kamp som det danske mandskab dominerede og gik sejrrigt ud af.

Læs nyheden

Red liv i din klub!

Lær at redde liv i din fodboldklub. DBU åbner nu op for en ny ansøgningsrunde for livreddende førstehjælpskurser til fodboldklubber landet over. Læs her hvordan du ansøger om at få førstehjælpskursus og hjertestarter til din klub.

Læs nyheden

Nordjysk fortids-trio skal få Danmark til EM

Tre af U19-landsholdets spillere har en særlig fortid sammen – en fortid, der måske kan bringe det danske U19-landshold tættere på EM, når de i disse dage kæmper om at kvalificere sig til EM i Slovakiet næste år.

Læs nyheden

Log ind