MENU

Måned

Kronik: Få et indblik i landsholdets fremtid

Ny landstræner, flere fans og følelsen af Hutte-li-hut. Det er nogle af de arbejdsopgaver, der er i højsædet i DBU. Men hvordan ser landsholdets fremtid egentlig ud? DBU's elitechef og talentudviklingschef gav deres bud i en kronik i Tipsbladet den 4. september.

Læs nyheden

U17: Dansk sejr på Sardinien

U17-pigerne stod tirsdag eftermiddag over for Italien i den første af to venskabskampe på ”Sa Rodia” stadion i Oristano på Sardinien.

Læs nyheden

U21: Vigtig sejr over Ukraine

U21-landsholdet vandt tirsdag aften den sidste test kamp mod Ukraine, inden EM-kvalifikationen sparkes i gang til oktober i Aalborg.

Læs nyheden

Overlegne U19-drenge vinder nordisk turnering

Vigtige EM-kval kampe venter forude, og som et led i forberedelserne har Danmark netop deltaget i en miniturnering mod vores nordiske naboer. Mandag spillede danskerne den sidste kamp - det var imod et svensk mandskab, og her viste danskerne i den grad, hvem der er stærkest i Norden.

Læs nyheden

Niels Frederiksens første dage med U21

Niels Frederiksen tiltrådte som U21-landstræner for præcis en uge siden. Få et indblik i U21-trænerens første dage på posten.

Læs nyheden

U21-landsholdet sætter fokus på FN’s Global Goals

U21-landsholdet bakker op om FN’s globale mål for en bedre verden. For at sætte fokus på målene, har U21-landsholdet lavet ’Dizzy Penalties’.

Læs nyheden

0-0 i en chancefattig kamp

Chancerne udeblev, og det samme gjorde målene, og derfor måtte Danmark desværre rejse hjem med blot et enkelt point efter en nulløsning i Yerevan

Læs nyheden

Dansk start 11’er: Starter som vi sluttede

Danmark løber om en time på banen i Yerevan klar til at kæmpe for de tre point, der kan holde liv i den danske drøm om direkte EM-kvalifikation. Og det danske landshold starter mod Armenien, som de sluttede mod Albanien.

Læs nyheden

Morten Olsen besvarer spørgsmål fra fansene

Fansene har stillet spørgsmål til Morten Olsen. Hør blandt andet, hvad landstræneren siger til spillerne, lige inden de går på banen, hvordan han håndterer kritik, og hvad han laver i sin fritid.

Læs nyheden

KampKlar giver træneren overskud

KampKlar er trænerens digitale værktøj, der kan hjælpe ham/hende med at organisere de mange opgaver, der er at holde styr på som træner. Vi har spurgt en træner, hvad KampKlar har gjort for hans trænerliv.

Læs nyheden

Log ind