Måned

(1)

TRÆNERGUIDE: Flere børn og unge søger fodboldens fællesskab, herunder også børn og unge med andre baggrunde og erfaringer end den typiske unge danske fodboldspiller. Det stiller ikke kun krav til foreningerne at blive rustet til at rumme børn fra socialt udsatte områder – det stiller også store krav til den enkelte fodboldtræner, der til dagligt arbejder med børnene.

Læs nyheden

Peter Rasmussen indstiller dommerkarrieren

En af de mest rutinerede Superliga-dommere Peter Rasmussen fløjter for sidste gang, når 13. spillerunde i Alka Superligaen skydes i gang.

Læs nyheden

Smarte kontingenter: Kom godt i gang!

Med automatisk kontingentopkrævning via KlubOffice sparer klubbens kasserer både tid og frustrationer. Få besøg af en økonomi-supporter, som hjælper jer med opsætningen af systemet. Så kommer I godt fra land.

Læs nyheden

En jysk legende er gået bort

Henning Enoksen fik sat sit præg på jysk og dansk fodbold – både på og uden for banen. DBU's næstformand, Bent Clausen, mindes den jyske fodboldpersonlighed.

Læs nyheden

Sisto ny og Schmeichel tilbage i landsholdstruppen

To 'nye' navne siden sidst men ellers er der genvalg til alle i den 22 mand store spillertrup, som landstræner Åge Hareide i dag præsenterede forud for de kommende VM-kvalifikationskampe mod Polen og Montenegro. Sidste spiller udtages i løbet af ugen

Læs nyheden

Frederiksen: Vi skal gøre arbejdet færdigt

Det danske U21-landshold har spillet en suveræn EM-kvalifikation, og har allerede sikret sig EM-billetten. Alligevel kalder U21-landstræner Niels Frederiksen de kommende to kampe for afgørende i forhold til EM-seedningen og stiller derfor også med tæt på stærkeste trup.

Læs nyheden

Claus Bo Larsen stopper i dommergruppen

Et stort civil arbejdspres og ønske om mere tid med familien har fået formanden for dommergruppen, Claus Bo Larsen, til at træde tilbage med øjeblikkelig virkning. Næstformand for udvalget, Jens Jørgen Møller Nielsen, indtræder som konstitueret formand.

Læs nyheden

Romerlys-opslag på facebook betyder bøde

Fodboldens disciplinærinstans har vurderet, at en video på Viborg FF’s facebook side udtrykker anerkendelse af brugen af romerlys, hvilket instansen har sanktioneret til en bøde på 10.000 kroner.

Læs nyheden

Sådan ser fremtidens fodboldklub ud

Flere vil dyrke individuel sport. Fodboldklubberne må ruste sig og møde udviklingen, siger forsker.

Læs nyheden

3F fortsætter sponsoratet af kvindeliga

Danmarks største fagforening forlænger samarbejdet med DBU om 3F Ligaen indtil 2018.

Læs nyheden

Log ind