Måned

Større end Champions League

For spillerne er det noget helt særligt at spille landskampe - faktisk så stort at det overgår alt andet. Vi håber også, at du synes, det er noget helt særligt at gå til landskampe. Køb din billet til Danmark-Armenien på billetsalg.dbu.dk.

Læs nyheden

U21: Sejr sender Danmark meget tæt på EM

Det danske U21-landshold viste stor skarphed foran det walisiske mål med fire scoringer og Wales. Et mål af Marcus Ingvartsen, to af Pione Sisto og en debutantkasse af Kasper Dolberg! En fortjent sejr, der sender Danmark meget tæt på EM næste sommer.

Læs nyheden

Se landsholdet som modeller for en dag

Landsholdet har fået ny sponsor og ny trøje. Følg Pierre Emile Højbjerg og Viktor Fischer til et foto shoot, hvor drengene viser, at de kan mere end drible med en fodbold.

Læs nyheden

Carlsberg forlænger med landsholdet

Carlsberg og DBU forlænger samarbejdet, så Carlsberg er officiel partner for landsholdet til og med EM-slutrunden i 2020.

Læs nyheden

12-årig giver Eriksen æg i bordtennis

I maj udfordrede Christian Eriksen DBU's juniorreporter Malthe i bordtennis. Derfor mødte Malthe i tirsdags op i landsholdslejren for at tage kampen op mod landsholdsspilleren. Se, hvordan det gik i videoen.

Læs nyheden

Se landsholdets nye spillesæt

I dag præsenterede hummel og DBU landsholdets nye spillesæt. Se billeder fra præsentationen her.

Læs nyheden

U21: Dansk skarphed efterlyses mod Wales

Det danske U21-landshold møder i morgen Wales i en kamp om både tre point og en direkte billet til EM i Polen næste sommer. Lucas Andersen og landstræner Niels Frederiksen ser her frem mod opgøret, der modsat seneste målløse møde helst skal give en dansk sejr - og det kræver danske mål!

Læs nyheden

Se landskampe fredag direkte på dbu.dk

Fredag spiller det danske U21-landshold en afgørende EM-kvalifikationskamp mod Wales, mens også det danske U19-landshold tester formen af mod Norge. Se begge kampe direkte på www.dbu.dk henholdsvis klokken 16 og 18 dansk tid.

Læs nyheden

Udsatte børn skal med i fodboldklubben

Tuborgfondet bevilliger en million kroner til at videreudvikle projektet ’Plads til Alle’ i Esbjerg Kommune. Det sker i et partnerskab mellem Red Barnet, DBU Jylland og kommunen. Indsatsen skal hjælpe endnu flere udsatte børn med at blive en del af fællesskabet i fritidslivet.

Læs nyheden

Christoffer møder sit største idol i landsholdslejren

Kan I huske Christoffer? Den 12-årige dreng fra Frederiksberg Boldklub, der i sommer vandt en træning i landsholdslejren? Nu har han endelig fået sin præmie - og det var ikke uden glædestårer, at han mødte sit største idol.

Læs nyheden

Log ind