Måned

Dommeraftale skal sikre flere rutinerede fløjt

Ny aftale skal gøre det endnu mere attraktivt at dømme i de bedste danske kvinde-rækker for både mandlige og kvindelige dommere. Samtidig er det målet at motivere flere kvindelige dommere til en elitekarriere i den sorte uniform.

Læs nyheden

Lokalbrag på Vestegnen i Kvindepokalen

Spændende opgør venter til foråret, når de afgørende kampe i Kvindepokalen spilles. Her kan du finde resultatet af lodtrækningen for kvart - og semifinaler i Kvindepokalens.

Læs nyheden

Her er kampene i DBU Pokalen 2016/2017

Her er det komplette overblik over de 16 kampe, der skal spilles i DBU Pokalens 3.runde.

Læs nyheden

Vinicius får karantæne for at spytte

To spytklatter mod OB’s Kenneth Emil Petersen giver Vejle-spilleren, Dominic Vinicus en spilledags karantæne

Læs nyheden

Nyt fra Formanden - September 2016

Læs DBU formand, Jesper Møller, orientering på nogle af de aktuelle sager og emner i DBU og fodboldens verden

Læs nyheden

UEFA-kandidater luftede visioner i København

De to kandidater til posten som UEFA-præsident mødtes i dag med de nordiske fodboldformænd i København. DBU’s formand Jesper Møller har fået svar på mange spørgsmål, men er stadig usikker på hvor han skal sætte sit kryds den 14. september.

Læs nyheden

Spiller landsholdet Pokemon Go?

Se med, når Falk og Cornelius besvarer spørgsmål fra fansene, der bl.a. vil vide, hvad spillerne gør, hvis de skal tisse under en kamp, og om de er hoppet med på Pokemon Go bølgen.

Læs nyheden

FCM vinder Fairplay-prisen

FC Midtjylland vinder på herresiden, mens det igen blev OB Kvindeelite på kvindesiden. Det er samtidig sidste gang, at der uddeles fairplay-priser for Kvindeligaen og Alka Superligaen.

Læs nyheden

Hvor meget ved AC om Vestergaard?

AC og Vestergaard er både holdkammerater på landsholdet og i Borussia Mönchengladbach. Derfor har vi testet, hvor meget de to ved om hinanden. AC skal gætte forskellige ting om Vestergaard, mens Vestergaard skal gætte, hvor meget AC svarer rigtigt på. Se med i videoen!

Læs nyheden

Fælles dansk pres på UEFA-kandidater om ny CL-struktur

Divisionsforeningen og DBU står sammen med et ønske om at få omgjort UEFAs beslutning om ny Champions League-struktur. Ønsket vil blive fremsat, når de to kandidater til posten som UEFA-præsident kommer på besøg i København i morgen.

Læs nyheden

Log ind