Måned

Danmark dominerede sig til EM-billet

Dansk overtag sikrede sejr over svenskerne og EM-billetter til det danske kvindelandshold foran et udsolgt Energi Viborg Arena.

Læs nyheden

Slå så de svenskere!

Kvindelandsholdet står over for en afgørende EM-kvalifikationskamp mod Sverige - en modstander som både herre A-landsholdet og U21-landsholdet har haft problemer med. Se herrernes hilsner og gode råd til, hvordan kvinderne skal slå de svenske ærkerivaler.

Læs nyheden

Thorning-Schmidt skal styrke kvindefodbold

Ny kommission skal sparke gang i et målrettet arbejde med at udvide pige- og kvindefodbolden i Danmark. Direktør for Red Barnet International, Helle Thorning-Schmidt, skal stå i spidsen for kommissionens arbejde.

Læs nyheden

DBU A/S gør bestyrelsen mere professionel

Tre stærke business-profiler skal være med til at bringe Dansk Boldspil-Union tættere på det kommercielle marked. Deres erfaring strækker sig fra det teknologiske start-up-miljø til Mærsk-gruppen.

Læs nyheden

Unik trøje til unikke landsholdskvinder

Når det kvindelige fodboldlandshold tirsdag aften løber på banen i Viborg mod Sverige, så har de for første gang trukket en rød trøje over hovedet, der er specialdesignet til Nadim, Troelsgaard, Harder og holdkammeraterne.

Læs nyheden

Den aften Danmark indtog Moldova

Dansk overtag fra start til slut var temaet for Danmarks næst-sidste kamp i EM-kvalifikationen til aften i Moldova. Hele fem scoringer fordelt på to stjerner sikrede en dansk storsejr. Nu venter svenskerne på tirsdag i Viborg.

Læs nyheden

To oversete episoder giver karantæne

Både Mads Agesen, Randers FC, og Markus Holgersson, AaB, idømmes to spilledags karantæne for episoder i den seneste superligarunde, som kampenes dommere ikke observerede.

Læs nyheden

Bliv klar til futsal-træningen

Nu kan trænere gå indendørssæsonen i møde endnu mere forberedte end tidligere. DBU's lokalunioner tilbyder tretimers futsal-introduktionskurser over hele landet i september og oktober.

Læs nyheden

DBU-formand ser frem til fornyelse

Sloveneren Aleksander Ceferin er valgt som ny UEFA-præsident med opbakning fra 42 af 55 medlemslande. Nu skal der fokus på fodbold, siger DBU-formand.

Læs nyheden

Danmark vil stemme på fornyelsen

UEFA trænger til fornyelse, kulturændring og respekt for demokratiske spilleregler, mener DBU-formand, der vil stemme på slovenske Aleksander Ceferin som ny UEFA-præsident.

Læs nyheden

Log ind