Måned

Sprudlende U21-landshold klar til EM

U21-landsholdet er klar til EM næste sommer efter en perfekt kvalifikation. Tirsdag blev billetten sikret med 3-1 over Rumænien, der blev kørt over før pausen.

Læs nyheden

Vigen: Et fremragende udgangspunkt

U21: Det danske U21-landshold møder om få timer Rumænien i Aalborg, hvor Danmark med en sejr kan inkassere den eftertragtede EM-billet. Se opgøret direkte på DR3!

Læs nyheden

Derfor var landsholdets trøje i rummet

For et år siden var Andreas Mogensen i rummet som den første dansker nogensinde - oven i købet iført en landsholdstrøje. Søndag var rummet skiftet ud med Telia Parken, og her forklarede den danske astronaut, hvorfor han havde en landsholdstrøje på i rummet, og om man kan sammenligne det at være astronaut med det at være fodboldspiller.

Læs nyheden

Teenagefodbold fik fuld fokus i Brøndby

Mere end 60 trænere og ledere fra Brøndbyernes IF, var samlet til 3 timers workshop i samarbejde med DBU som første led i et længere forløb, der skal hjælpe både vestegnsklubben og mange andre danske fodboldklubber til at blive endnu bedre til at fastholde teenagere.

Læs nyheden

Årets sidste landskamp er på plads

Fire dage efter VM-kvalifikationskampen mod Kasakhstan afslutter Danmark landsholdsåret 2016, når landsholdet drager til Mladá Boleslaw for at spille mod Tjekkiet. Et hold, der i skrivende stund ligger ti pladser over danskerne på FIFA-ranglisten.

Læs nyheden

Gratværk? - det lyder altså svensk!

U21: Københavnerdrengene Andrew Hjulsager og Andreas Maxsø har med U21-landsholdet hjemmebane i Aalborg, hvor de i aften møder Rumænien. Men forstår de egentlig de lokale og kender de overhovedet byen? Vi allierede os med U21-kollegaen OG aalborggenseren, Jakob Blåbjerg, og testede dem!

Læs nyheden

Christian Eriksen dansk matchvinder

Danmark fik en god start på VM-kvalifikationen, da Danmark søndag aften besejrende Armenien. Christian Eriksen scorede kampens eneste mål i starten af 1. halvleg, og sørgede dermed for de ønskede tre point.

Læs nyheden

Genvalg til vindende start 11´er

Den danske landstræner har ingen ændringer til den startellever, der var med til at sikre en 5-0-sejr over Liechtenstein i onsdags. Også 3-5-2 opstillingen holder han fast i.

Læs nyheden

Alfa og omega at komme godt i gang

Vi har talt med landstræner Åge Hareide og Yussuf Yurary forud for VM-kvalifikationskampen mod Armenien. Hør deres tanker om Danmarks chancer for at kvalificere sig til VM, og hvilken betydning det har at komme godt fra start.

Læs nyheden

Tag med på Viktor Fischers rundtur

Hvordan bor spillerne, når de er samlet med landsholdet? Hvad har de med i kufferten? Og har anføreren et bedre værelse end de øvrige spillere? Alt det gør Viktor Fischer dig klogere på i denne video.

Læs nyheden

Log ind