MENU

En topdommer afløser en anden

Henrik Kragh, der har dømt over 100 kampe i Superligaen, afløser Claus Bo Larsen som ny formand for dommergruppenHenrik Kragh nåede at dømme over 100 Superliga-kampe oven en ni-årig periode. Nu står han i spidsen for DBU's dommergruppe. Foto: www.fodboldbilleder.dk 

Det bliver en mand med ledelseserfaring både på og udenfor banen, som nu bliver sat i spidsen som ny formand for dommergruppen.

Henrik Kragh, der har dømt ni år i Superligaen, har de sidste 18 år arbejdet med ledelse i hans civile karriere, blandt andet som HR og kommunikationsdirektør og nuværende direktør for Sparxpres. En profil, som, næstformanden for dommergruppen og medlem af DBU’s bestyrelse Jens Jørgen Møller Nielsen mener, passer perfekt.
 
”Vi er sikker på, at Henriks stærke ledelsesprofil, erfaring og indsigt i elitedommermiljøet giver en langsigtet forankring af dommergruppen. Henrik har jo allerede sat sig i spidsen for en række nye initiativer til styrkelse af dommernes udvikling som menigt medlem af gruppen, så på mange måder var det et nemt valg,” siger Møller Nielsen.
 
Henrik Kragh glæder sig til at sætte sig for bordenden i udvalget, hvor han vil fortsætte i samme retning, som Claus Bo Larsen.
 
”Vi er jo kommet godt fra start med den nye struktur på dommerområdet og den store aktivitet og fremdrift i alle fem undergrupper. Den retning og tilgang vil jeg i alt væsentlighed fortsætte.  Jeg glæder mig til de nye udfordringer og et endnu tættere samarbejde med vores elitedommere, for kravene og forventningerne til vores dommere er store,” siger Kragh, som ridser en række nærliggende opgaver op.
 
”I disse år er der stor fokus på at udvikle dommernes hjælpemidler og vilkår. Vi skal følge udviklingen af blandt andet mållinjeteknologi og videovurderinger tæt, og så er vi kommet rigtigt godt i gang med de to første deltids professionelle dommere her i Danmark. Så der bliver masser af spændende opgaver at tage fat i arbejdet med at sikre endnu bedre dommerpræstationer til gavn for dansk fodbold i de kommende,” slutter Henrik Kragh.

Log ind