MENU

Kender du Danmarks bedste holdkammerat?

Spiller Danmarks bedste holdkammerat fodbold? Jagten er igen gået ind på at finde Danmarks bedste holdkammerat. Frem til 13. november 2016 kan du på www.fidusbamsen.dk indstille en ung person i alderen 12 til 19 år til DIF og Nordea-fondens Fidusbamse.

ungdomsfodbold

Nu kan du indstille din holdkammerat, hvis du synes han er Danmarks bedste holdkammerat. med titlen følger også 100.000 kroner til dit hold.


Det kan være ham, der kommer med en kop varm kakao, når dit eget humør ikke er på toppen, eller hende, der for tredje gang tog runden om banen for at samle de sidste bolde ind.

Vi kender alle den gode holdkammerat, og nu har DU mulighed for at indstille netop ham eller hende som, du mener, fortjener titlen som Danmarks bedste holdkammerat.

Prisen DIF og Nordea-fondens Fidusbamse sætter fokus på de mange unge drenge og piger i idrætsforeningerne, der hver dag er med til at gøre livet lidt sjovere for de andre både på og uden for banen og gives til en ung idrætsudøver mellem 12 og 19 år fra en af DIF’s idrætsforeninger.

Med prisen følger dog ikke kun titel og ære. Sammen med sit hold eller træningsgruppe inklusiv to ledere får vinderen en idrætsrejse til en værdi af 100.000 kroner.

Man indstiller en person ved at uploade et billede af vedkommende og svare på et par spørgsmål. Den endelige vinder af DIF og Nordea-fondens Fidusbamse vil blive afsløret og få overrakt prisen 7. januar til gallashowet SPORT 2016 i BOXEN i Herning

Læs mere om ’Danmarks bedste holdkammerat her - www.fidusbamsen.dk

Log ind