MENU

Måned

Kom til Store Trænertræf 2016

2016-udgaven af Store Trænertræf løber af stablen den 4.-5. november. Sæt kryds i kalenderen og tilmeld dig allerede nu.

Læs nyheden

Sviatchenkos vilde døgn

Følg landsholdets rejse til Polen i billeder, mens Erik Sviatchenko fortæller om sin udtagelse og den hektiske tur fra Skotland til Helsingør og videre mod Polen.

Læs nyheden

Er U21 lige så smarte som Citybois?

Det mener de i hvert fald selv, så vi testede 2 x Frederik (Holst og Børsting) i boybandets eget sprog 'cityboisk' forud for U21-landsholdets kamp fredag mod Bulgarien. Se hvordan det gik her

Læs nyheden

Hvem er landsholdets skarpskytte?

Landsholdet har været en tur i skydehallen. Hvem vandt, og hvad var hans "hemmelige" fordel? Se med i videoen, hvor du også for første gang kan opleve Kasper Schmeichel som kameramand.

Læs nyheden

Overbelastet knæ bremser Thomsen

Nicolaj Thomsen blev testet i forbindelse med dagens træning for et overbelastet knæ, og desværre faldt resultatet ikke positivt ud, så Nantes spilleren har i dag forladt truppen, hvor han bliver erstattet af Erik Sviatchenko

Læs nyheden

DBU-formand mødes med ny UEFA-præsident

Der blev drøftet reformer, good governance, fodbold og Champions League, da DBU's formand, Jesper Møller, i dag var til møde hos den nye UEFA-præsident, Aleksander Čeferin.

Læs nyheden

Juniorreporter: Hvilken spiller vil Schmeichel være?

Hvilken position havde Yussuf Poulsen, da han var yngre? Hvilken spiller fra landsholdet vil Schmeichel være? Og hvornår indstiller Eriksen karrieren? Det kan du få svaret på i denne omgang af juniorreporter.

Læs nyheden

"Fischer kunne være Lars' søn"

Et ungt landshold er også lig med nye roller. Hør, hvem Andreas Bjelland mener, der har klippet sit hår for at ligne Daniel Agger, hvem der kunne være Lars Jacobsens søn, og om der er en ny Dennis Rommedahl i truppen.

Læs nyheden

Ny trend på landsholdet?

Flere spillere har ladet de lange lokker falde, og derfor har vi naturligvis taget en status på frisure trendene på landsholdet. Hvorfor klippede Falk sit hår af? Har han startet en ny trend? Hvad synes spillerne om Simon Kjærs nye hår? Og har det bragt så meget held, at en ny spiller må lade lokkerne falde før hver kamp?

Læs nyheden

Ny aftale mellem DBU og parasporten

Dansk Boldspil-Union og Parasport Danmark har forlænget samarbejdet, der skal udvikle og sikre vilkårene for fodboldspillere med handicap.

Læs nyheden

Log ind