MENU

Måned

Tre nye i startopstillingen

Zanka starter inde for første gang siden Åge Hareide tiltrådte som træner, hvor han afløser Jannik Vestergaard. Delaney erstatter Kvist, mens Yussuf Poulsen afløser Nicolai Jørgensen i angrebet

Læs nyheden

Jørgensen: Den 12. mand giver selvtillid

Landsholdet står over for en vigtig VM-kvalifikationskamp mod Montenegro i aften i Telia Parken. Her fortæller Nicolai Jørgensen om sine forventninger til kampen, og hvor stor en forskel det gør at spille på hjemmebane med fansenes opbakning.

Læs nyheden

Danmark tæt på comeback – men tabte 3-2

Lewandowski havde med et hattrick bragt Polen foran 3-0, så selvom Danmark kom flot igen med to scoringer, endte det alligevel med, at det var polakkerne der kunne juble over de tre point.

Læs nyheden

Schmeichel eneste ændring

Åge Hareide har valgt at gå med samme markspillere som til kampen mod Armenien i dagens VM-kvalifikationskamp mod Polen i Warszawa. Eneste ændring er at Kasper Schmeichel erstatter Rønnow i målet

Læs nyheden

Pione: Bedste scoring var på Old Trafford

Vi har talt med Pione Sisto om hans bedste scoring, største bommert, de hurtige driblinger og opstarten i Celta Vigo. Se med i videoen.

Læs nyheden

Hattrick i dansk sejr over Bulgarien

U21: Det danske U21-landshold og målscorer Ingvartsen viste med et hattrick endnu engang høj klasse, da de på udebane slog Bulgarien med 3-0 og cementerede den suveræne føring af gruppe 5 inden sidste kamp på tirsdag i Aalborg

Læs nyheden

DBU's formand i dialog med ny FIFA-præsident

DBU’s formand Jesper Møller har været på besøg hos FIFA’s nye præsident Gianni Infantino og drøftet blandt andet VM i Qatar, kvindefodbold og OL-fodbold.

Læs nyheden

Hvem er landsholdets SoMe konge?

Hvilken holdkammerat vil spillerne helst have med, hvis de strander på en øde ø? Hvem har det største temperament? Og hvem på landsholdet er mest aktiv på de sociale medier? Se med i videoen.

Læs nyheden

Målkomet tager pladsen for skadet stjernespiller

Kvindelandsholdets trup til træningsturneringen i Kina byder på to udskiftninger, der blandt andet giver plads til Brøndby IF´s Nicoline Sørensen, der nettede to gange for sin klub i onsdagens Champions League-kamp.

Læs nyheden

Hvor gode er landsholdet til polsk?

Forud for lørdagens kamp har vi testet landsholdsspillerne i det polske sprog. Se med her i videoen.

Læs nyheden

Log ind