MENU

Måned

To 100-kampsjubilarer med et særligt bånd

Efter kampen mod Island kunne Sanne Troelsgaard og Theresa Nielsen i fællesskab fejre 100-kampsjubilæum. De to spillere har gennem 100 kampe på landsholdet dannet et helt særligt bånd på den danske højrekant og uden for banen. Her kan du høre dem fortælle om deres otte år sammen på landsholdet, og hvordan det er at mødes som fjender i klubkampe.

Læs nyheden

#ægtevikinger

Danmark vandt vikingeslaget på kinesisk grund i dag, da Island blev besejret 1-0. Danmark fører med kampens resultat nu træningsturneringen.

Læs nyheden

Danmark nappede pligtsejr i sidste minut

Det blev neglebiddende spændende, men Danmark endte som vindere efter en sen scoring, da Usbekistan stod på menuen i åbningskampen ved SINCERE turneringen i Kina onsdag.

Læs nyheden

C-Kurser styrker nye klubtrænere

Der kan være mange udfordringer forbundet med at begynde som træner. DBU´s C-trænerkurser kan være en hjælp på vejen, når klubben skal ruste nye børne- og ungdomstrænere.

Læs nyheden

Store Trænertræf: Her er programmet

Hvis du endnu ikke har sikret dig en plads på Store Trænertræf 2016, har du stadig chancen. Årets program byder på en bred vifte af oplægsholdere fra forskellige dele af fodboldens verden. Oplev blandt andre superligatræner Bo Henriksen fra AC Horsens.

Læs nyheden

DBU: Angriberen skal i fokus

Det er en kunst at lave mål, og angribere med mål i støvlerne er en efterspurgt vare. Derfor inviterede DBU for første gang alle licenstrænere til et seminar med fokus på skarpretteren. Se hvad tidligere topangribere har at sige på området, og hvad der er det vigtigste, når man skal skabe en klasseangriber.

Læs nyheden

Nyt legat viser klubbens farver

DBU har sammen med den internationale fairplay-organisation, FARE, uddelt legater til fans, der vil vise mangfoldigheden i fodbold. De første kreative events er allerede løbet af stablen.

Læs nyheden

Åge: Jeg forstår fansene

Vi har talt med Åge Hareide efter det smertefulde nederlag til Montenegro. Landstræneren har stor forståelse for fansenes skuffelse, men han påpeger samtidig, at det er nu, vi skal stå sammen. Hør også hvad han mener, der ikke har fungeret på holdet, og hvorfor mange spillere leverer flotte præstationer på deres klubhold, mens de ikke fungerer på samme måde på landsholdet.

Læs nyheden

Dansk nedtur og nederlag mod Montenegro

Der var ingen tvivl om, at danskerne meget gerne ville vinde. Danmark sad på det meste af spillet, men offensivt lykkedes meget lidt, og derfor endte det med et ærgerligt 0-1 nederlag mod Montenegro.

Læs nyheden

Otte gyldne minutter sænkede Luxembourg

Fire mål på otte minutter i anden halvleg sikrede en perfekt afslutning af EM-kvalifikationen for det danske U21-landshold, da de tirsdag aften vandt 4-1 over Luxembourg.

Læs nyheden

Log ind