MENU

Fansene betyder alt for landsholdskeeper

De danske fodboldkvinder er blevet mødt med stor opbakning og dedikerede fans i Algarve. Hør landsholdsmålmand Stina Lykke fortælle om fans´ betydning for præstationen på banen – før hun og landsholdskollegerne i morgen møder Belgien i den sidste kamp i gruppespillet.

Stina Lykke, landsholdskeeper på kvindelandsholdet. Foto: www.fodboldbilleder.dk

23 campingvogne fyldt med klaphatte og Dannebrogsflag fyldte parkeringspladserne foran Estadio Bela Vista, da det danske kvindelandshold fredag mødte Island ved Algarve Cup.

I morgen gælder det Belgien i den sidste kamp i gruppespillet. Kvindelandholdets målmand Stina Lykke håber på rød-hvide farver på tribunen, for fans har stor betydning for spillernes oplevelse på banen, fortæller landsholdskeeperen i videoen nedenfor. Den danske keeper ved, hvad hun taler om. I mere end to år spillede hun tysk topfodbold, hvor det er hverdag, at opbakningen på lægterne ved kampe er til at tage at føle på.

Her kan du høre keeperen fortælle om oplevelsen med tyske, dedikerede fans og hvordan den klassiske frase om den 12. mand ikke blot er et begreb, som fanklubberne har fundet på. Log ind