Schmeichel eneste ændring

Åge Hareide har valgt at gå med samme markspillere som til kampen mod Armenien i dagens VM-kvalifikationskamp mod Polen i Warszawa. Eneste ændring er at Kasper Schmeichel erstatter Rønnow i målet



Åge Hareide har valgt at fortsætte med samme 10 markspillere som til kampen mod Armenien. Derfor er eneste ændring i dagens startopstilling, at Kasper Schmeichel erstatter Rønnow i målet.

Det betyder, at de tre bagerste fortsat er Vestergaard, AC og Kjær med Durmisi og Ankersen på siderne. På den bageste midtbane ligger Kvist og Højbjerg med Christian Eriksen foran, mens spidserne igen udgøres af Fischer og Nicolaj Jørgensen.

Kampens dommer er Gianluca Rocchi fra Italien, som en gang tidligere har dømt en herre A-landskamp, hvilket var tilbage i 2011, hvor Danmark og Norge delte point i EM-kvalifikationskampen på Ullevaal. På linjerne har han sine landsmænd Allesandro Costanzo og Filippo Meli, mens fjerde dommeren er Davide Massa.

VM-kvalifikationsampen spilles i Warszawa på det nye stadion Narodowy, hvor der er meldt udsolgt, hvilket svarer til godt 56.000 tilskuere, hvoraf de 1.250 er danske.

Opgøret vises på Kanal 5 klokken 20.45 med optakt allerede fra klokken 19.00.

Danmark har tidligere spillet 24 landskampe mod Polen, hvor vi fører i det interne regnskab med 13 danske sejre mod otte polske. Dog tabte Danmark det seneste opgør i Gdansk i 2013 med 3-2. Der er fire gengangere fra den kamp i den danske startopstilling i form af Simon Kjær, William Kvist, Christian Eriksen og Viktor Fischer.


Log ind