Jyderne er vilde med fodboldskoler

Billetsalget til DBU Fodboldskoler blev skudt i gang tirsdag – og siden da er der blevet tastet løs for at sikre fodboldglade poder plads på favorit-fodboldskolen. Især de jyske fodboldskoler er lige som sidste år populære! Du kan stadig sikre dig billet til en sommer i fodboldens tegn.

Fodboldskole_hvidovre_500
Foto: www.fodboldbilleder.dk


13.420. så mange børn er indtil videre tjekket ind på DBU´s Fodboldskole landet over. En lille stigning fra billetsalget sidste år.

DBU’s Fodboldskoler i Jylland står for mere end halvdelen af de solgte billetter med imponerende 7.909 tilmeldte deltagere. Især Region 3 er populær hos billetkøberne – her er salget nået 4.518 solgte billetter.

På Fyn må Dalum IF allerede melde udsolgt på deres fodboldskole – og i alt har 4.518 fynboere sikret sig billet til én af øens mange fodboldskoler.

Sjælland og Københavnsområdet har heller ikke ligget på den lade side, siden billetsalget gik i gang i tirsdags. Københavnerklubben FA 2000 måtte som den første klub melde udsolgt med 48 solgte pladser på kun seks minutter. I Sjællands-klubberne er tæt på 2.500 børn klar til fodboldskole til sommer, og her har blandt andre Måløv BK åbnet op for endnu flere pladser, efter de også tidligt ellers måtte melde udsolgt på fodboldskolen.

På Lolland-Falster og Bornholm vil man ikke stå tilbage for storebrødrene på fastlandet. Her er billetsalget på Bornholm rundet de 25 pladser, mens Nykøbing FC trækker flest børn med 98 solgte pladser ud af i alt 145 i den del af landet. 

De jyske klubber har også de senere år været kendt for at tiltrække mange glade fodboldskolebørn til de mange og store fodboldskoler, og det ser altså ud til igen i år at være tilfældet, at mange jyske børn til sommer vil fylde godt op på den jyske grønsvær – og på græsbaner rundt om i resten af det danske land.

Skal du også nå at sikre dig en billet til DBU´s Fodboldskole? Du kan finde en klub nærmest dig og købe din billet lige her


Log ind