Nyheder

Nyt fra formanden - december

Læs DBU formand, Jesper Møller, orientering på nogle af de aktuelle sager og emner i DBU og fodboldens verden

Læs nyheden

Talenterne skal udvikles i nærområdet

Unge fodboldspillere landet over skal understøttes med den rette træningsmængde og -kvalitet – uanset forudsætninger og drømme på grønsværen. Det er visionen bag nyt projekt med fokus på U10-U12-drenge, der fra foråret udbredes gennem dialogmøder med de danske klubber.

Læs nyheden

FC København sanktioneres for romerlys-hyldest

Fodboldens disciplinærinstans har valgt at idømme københavnerklubben en bøde på 10.000 kroner for en hyldest af fansenes brug af ulovlig pyroteknik. Klubbens forsvarsspiller Mathias ”Zanka” Jørgensen modtager i forbindelse med samme sag en advarsel.

Læs nyheden

Middelhavsø lægger første græs til kvindernes 2017

Det danske kvindelandshold drager mod Cypern i januar på træningstur. Her møder de Skotland i to træningskamp, der bogstaveligt talt sparker året igang for de danske EM-deltagere.

Læs nyheden

Danmark møder Spanien og England i EM-test

Det danske U21-landshold får endnu to stærke testmodstandere, når Danmark i marts måned spiller mod EM-deltagerne fra Spanien (ude) og England, der spilles i Randers

Læs nyheden

Frank Johnsen ny U16-landstræner for pigerne

Nuværende talenttræner Frank Johnsen overtager U16-pigelandsholdet efter Danny Jung. Claus Struck bliver ny assistenttræner. Begge trænere fastholder nuværende talenttræner-stillinger.

Læs nyheden

Kritisk dialog i Qatar skal fortsætte

Der er behov for fortsat pres og kritisk dialog med VM-værterne i Qatar, konkluderer de nordiske fodboldformænd efter at have evalueret besøget i landet.

Læs nyheden

Hård EM-test venter U21 i Dubai

Den danske U21-landstræner Niels Frederiksen udtog i dag 19 ud af de 20 spillere, der i januar sparker EM-forberedelserne i gang med to kampe og en træningstur til Dubai. Sammy Skytte fra Silkeborg IF ny i truppen

Læs nyheden

Anføreren vidne til gode danske lodtrækninger

Den tidligere danske U17-landsholdsanfører Nicklas Strunck var langt væk fra træningsbanen i Farum, da han tirsdag var en del af lodtrækningen til de kommende kvalifikationsrunder for det danske U17- og U19-landshold. Se resultatet af dagens lodtræning til efterårets EM-kvalifikationsrunder her

Læs nyheden

Ny træner til de danske ungdomslandshold

Michael ’Mex’ Pedersen bliver ny landstræner på drengesiden i DBU fra 1, juli, hvor han træder ind som U16- og U18-landstræner. Nuværende ungdomslandstræner Per Holm stopper som ungdomslandstræner.

Læs nyheden

Log ind