Hård EM-test venter U21 i Dubai

Den danske U21-landstræner Niels Frederiksen udtog i dag 19 ud af de 20 spillere, der i januar sparker EM-forberedelserne i gang med to kampe og en træningstur til Dubai. Sammy Skytte fra Silkeborg IF ny i truppen

U21-landsholdstræner Niels Frederiksen sætter her ord på holdets kommende træningstur til Dubai. Video: Pia Schou Nielsen


Danmark trak i starten af måneden en hård gruppe til sommerens EM-sutrunde i Polen, hvor Danmark møder Italien, Tyskland og Tjekkiet – og derfor skal enhver mulighed udnyttes for at samle og forberede de danske spillere på den kommende slutrunde, der starter om 6 måneder.

Årets første samling sker derfor allerede i januar, hvor holdet drager mod Dubai, hvor otte dages træningspas og to kampe mod russiske Anzhi FC (18. januar) og FC Krasnodar (21/22. januar) venter.

Læs mere her

Niels Frederiksen har fokuseret på at få de hjemlige spillere med til varmen - en tur hvor også A-landsholdets træner Åge Hareide og assistenttræner Jon Dahl Tomasson vil deltage.

I truppen er et enkelt nyt navn i U21-sammenhæng. Sammy Skytte er tilbage efter en længere skadesperiode, og nu har Silkeborg-spilleren altså mulighed for at vise sig frem for Niels Frederiksen, der  i maj måned skal udpege sin endelige EM-trup. Sidste spiller forventer Niels Frederiksen at udtage i starten af januar.

Se truppen her
Se programmet her

Spillerne tager afsted den 13. januar og er retur i Danmark den 23. januar.Log ind