Måned

Frederiksen: 5 ting du skal vide om Nigeria

OL: Den danske OL-landstræner, Niels Frederiksen gør os her klogere på aftenens kvartfinalemodstander, Nigeria. Husk du kan se kampen, der starter klokken 21.00 dansk tid på TV2 Charlie (1. halvleg) og TV2 (2. halvleg).

Læs nyheden

Vi løfter sløret for DBU Pokalens 2. runde

De små mod de store og de mindste mod de største. Det er ikke for børn og sarte sjæle, når DBU Pokalens 2. runde spilles i slutningen af august. Vi giver dig det fulde overblik over rundens kampe!

Læs nyheden

Se listen: Tidligere superliga-profiler træner breddebold

Når de professionelle fodboldspillere i Superligaen gemmer støvlerne væk i skoskabet, så slipper mange af dem ikke fodboldbolden helt. Her kan du se en liste over tidligere topspillere, som har kastet sig over trænerhvervet i en jysk breddeklub.

Læs nyheden

Seminarer sætter fokus på trivsel i klubben

Der er stadig ledige pladser på Årets Børnetema, der afholdes fire steder i landet under overskriften "Den socialt rummelige fodboldtræner". Seminaret henvender sig primært til børnetrænere men er et tilbud for alle. Hvis du har en B- eller en C-licens, kan du optjene fem timers refreshment ved at deltage.

Læs nyheden

Danmark videre trods brasilianske tæv

Brasilien sprudlede og slog Danmark med 4-0, men da Sydafrika og Irak spillede 1-1, er Danmark alligevel videre til kvartfinalen ved OL.

Læs nyheden

U17 nordiske mestre

Med en overbevisende 2-0 sejr over Island vandt U17-landsholdet det første nordiske mesterskab i 10 år. Begge danske mål blev scoret i 1. halvleg

Læs nyheden

DBU´s Get2 Fodboldskole fik fed oplevelse

Det var en oplevelse lidt udover det sædvanlige for de mange børn, der var mødt op til DBU´s Get2 Fodboldskole i Høje Taastrup. Fire U-landsholdsspillere gæstede HTI’s baner og viste, hvordan bolden skulle tæmmes.

Læs nyheden

Ingen karantænepoint til K.E. Petersen

Kenneth Emil Petersen får karantænepoint nulstillet efter en fejlkendelse i lørdagens superligakamp mellem OB-Viborg.

Læs nyheden

Vi lagde målplaner på bænken

De er de yngste på OL-holdet, men havde begge en afgørende fod med i det danske mål og sejr over Sydafrika - hør dem begge her fortælle om kampen, målet og om forsøget på at underholde publikum

Læs nyheden

DBU´s Fodboldskole uge 31: Farvel og på gensyn

Den aller-sidste fodboldskolebold er sparket til hjørne i denne omgang. Tilbage har vi masser af gode minder fra en fantastisk fodboldskoleafvikling – og et besøg langvejs fra.