DBU´s Fodboldskole uge 31: Farvel og på gensyn

Den aller-sidste fodboldskolebold er sparket til hjørne i denne omgang. Tilbage har vi masser af gode minder fra en fantastisk fodboldskoleafvikling – og et besøg langvejs fra.

I fredags blev de sidste bolde sparket i mål på DBU´s Fodboldskoler for i år. Uge 31 var den aller-sidste afviklingsuge for denne gang med 5.374 deltagere. Med de sidste deltagere på plads i excel-arket, kommer vi i alt i år op på 27.321 deltagere fordelt over hele sommeren. Det er nok til at fylde tre fulde tribuner op i Telia Parken!

Den sidste uge bød på en snak på de sociale medier om konceptet ”DBU´s Fodboldskole til voksne”. Nis Peder Kolby såede ideen på sin Twitter-konto, da han, efter at have sat sit barn af på fodboldskolen, selv sukkede efter en uge med fællesskab og udendørsaktiviteter. Hans opslag på medieplatformen sparkede gang i diskussionen – og der kom flere bud på en uges social fodboldaktivitet for voksne. Du kan se de sjove forslag på vores Facebook-side – fx rosé i drikkedunken – og læse Nis´ opslag lige her:


Foto: Udklip fra Twitter

Årets sidste fodboldskoleuge i SHI i Nordjylland bød på et internationalt islæt, da spillere fra St. Croix besøgte klubben efter Dana Cup i Hjørring var afviklet. Spillerne fra den største af de Vestindiske øer var simpelthen blevet så begejstret for det nordjyske fodboldmiljø, at de tog på klubbesøg i SHI og deltog i fodboldskoletræningen. Og spillerne i SHI bliver i den grad belønnet for deres gæstfrihed: Næste år har klubben nemlig allerede planlagt et besøg i samarbejdsklubben på St. Croix i anledning. Mon ikke der venter klubbens spillere en eksotisk oplevelse i Caribien?

Spillerne fra St. Croix på fodboldskolen i SHI. Foto: Gitte Betoft

Selvom OL i Rio er mange tusind kilometer væk fra Frederiksberg, blev der alligevel sendt kærlige tanker til det danske OL-landshold fra fodboldskoledeltagerne i FB. Du kan se børnenes hilsener lige her: 




Har du tilmeldt dig én af de mange konkurrencer, som har kørt på DBU´s Fodboldskoles sociale medier? I denne uge afslører vi de sidste vindere af konkurrencerne på Facebook-siden, så hvis du har taget en selfie med kæmpe-bolden, indsendt dit favorit-billede eller tilmeldt dig konkurrencen om en træning i landsholdslejren – så er der god grund til at holde øje med din mailindbakke og DBU´s Fodboldskoles Instragram og Facebook-side.


Fotos: DBU´s sociale medier



Log ind